Изцеление на нишките на родовете, изкупени в свещени съдби

blouse, pink, clothing-154159.jpg

Свидетелствено служение: от две стари лилави блузи се изплита една

Днес, в ден на изцеление, сряда, мина голяма сила Божия във вечерно служение над флора, фауна и човек над нишките на родовете свещени във векове и времена от олтарните служения до скончаещите олтари в изпълнение чрез блюда на почетно употребление – скинии неръкотворни в гърдата на човека, храм на Святия Божи Дух! Изискани бяха за свидетелствено служение нишки в четиринадесет цвята в лила свещените съдби и всички фаунени жертви на олтарното старозаветно служение: гълъби, гургулици, агънца. Също флората се представи кат ухание и елей пред Небето, що е била употребена от Създание до Скончание, днес в свещени съдби като олтари – жертви ухайни.

Представяха се родовите им линии чрез лилави цветове от прежда, с кото щяха да им се вплетат съдбите, в бримки нанизани като кордони на изкупление и в едно цяло като дреха, пуловер да се приготвят като едно дяло; и в ковчега на Ной (свидетелствен) да се приберат кат едно всемирно дяло, което в момента се ”кове“ извършва чрез Съд велик по подобие на Ноевия ковчег. Тъй извършваше великите съдби на приключване дялото на изкупление Великият Бог. И днес, сряда, 17 часа вечерно служение стражево, приключих седем седмици по седем дни – четиридесет и девет дни кат една велика Петдесятница – пост и навлязох в ново служение чрез втора Петдесятница (представила нишките на свещените служения служения олтарни чрез свещения чин като родова линия). И в тоз миг поемам нишките за плетивото с две игли, вменени кат два Завета (зелен цвят като символ на вярата Авраамова). И дойде свише благословение във велико изявление на милостта Божия.

10.07.68 г., сряда

”Ела, стражо Мой и яви нишките в багри на лила от четиринадесет нюанси кат нишки на родове свещени в свидетелствено служение като Мое велико благоволение в изпълнение в деня на наградите! Амин!

Ела и представи съдбите на родовете Мои и лично ти набери чрез две заветни съдби с вяра Авраамова, и навлез в нови съдби. В събота свята на Богдан се яви и служение свято съботно извърши, като приемеш съдбите на великото благоволение Мое чрез Данта на Земята. И се приготви за велико удостоение на още седем седмици служение за Ноевия ковчег или за дялото на Ное като всемирно изкупително (спасително) Ноево дяло от фауна, флора и човек! И когато си готова със свидетелството, го представи!” Амин пред Небето! Амин!

По Божие изявление трябваше да разплета две мои стари блузи в лила и от тях да оплета една, чрез която да представя свещените съдби на Стария Израил като старо дяло, но подновено, обновено, изведено в едно могъщо дяло на спасение от староеврейския народ, който ще навлезе в спасение. Амин! И благословението продължи:

”О, елате, нишки на родовете в чинове свещени! Ето, елате! Днес над вас от руната на овцата в благоволение кат багра на чинове ви го вменявам. О, благословение Мое приемете и седем пъти по седем изцелени бъдете, единни вси, кат служение единно с флора, фауна и човек! Изцелени бъдете! И днес чрез десницата на стража Мой се потеглете, и чрез две игли – Две заветни времена и се нанижете като бримки на вашите съдби. Днес вас поемам в съдба и заплитам кат нишки от стражева ръка. Вменени кат съдби в ковчега Ноев чин ”Четвърти” – Ангел четвърти, единен с Гласа – дялото във великия изход на съдбите, по подобие на макета Ной – Сянката на Същината! Както Ной изведе целокупните всемирни съдби, тъй днес и Аз, Всемогъщ вселенен, всемирен Вседържител на вселенни, всемирни съдби, Законодател и Съдия, а в деня на наградите – Генерален Председател, ви награждавам по съдба. Амин!

Амин! И извеждам и въвеждам великия изход към нови съдби в чина на Ноя! ”Амин” кажи, стражо Мой и Ми се в благодарствена хвала поклони за великите милости Мои в деня на наградите вси. Ето, вменям ти родовете, ето, полагам истините свещени, основи в хвали! Седем пъти по седем преблагословени бъдете, нишки на чиновете свещени в родовете от Начинание до Скончание! Седем пъти по седем преблагословени бъдете вий, две игли, вменени като два Завета или в едно единство на съдбата заветна О, благословена бъди, една игла, която ще ги съединиш във велико единство на дяло Мое! Амин!

Днес Аз, Всемогъщ вселенен Вседържител на вселенни, всемирни съдби, Законодател и Съдия в деня на наградите – Генерален Председател, ви изцелих и подех в съдби на изхода велики!

О, благословена бъди, рубичко от нишки в лила на вси старо Израилеви съдби, като нишки новоизтеглени, изплетени от стара, разплетена! Изцелени седем пъти по седем бъдете, изцелени в хвали и наградата си приемете като ви поставям в хвала! Седем пъти по седем, рубичко от разплетено и наново оплетена бъди. И от днес за съдба, както Йосифовата сръчица е на стражева плеща, тъй и ти бъди в стражева ръка. И бъди въведена както вси въведени съдби седем пъти по седем! Благословена бъди, Израилева съдба, оправдана и изцелена и наградена и от днес пътя поемете за Моя слава и хвала!

А сега, стражо Мой, поеми две игли заветна съдба в ръка и седем бримки набери – седем пъти по седем основа велика сложи ти! Седем пъти по седем изцелена бъди Гълъбе и отново за ръка със стража Божий бъди! А ти, стражо Мой, верен Ми бъди и волята Ми свята извърши! Днес за съдба приех поста ти за родовете на племената и признах одеждата ти на вретище седем пъти по седем дни, седем седмици по седем дни сред Земята. И те пращам на планината Богдан да се явиш за служение за Божия Дан като народ Мой избран! Амин!“

”Нишката ще представиш в нюанси на лила – четиринадесет цвята и пуловер в четири съдби (части) оплетени и в ковчега на Ной го сложи, докато милостта Моя ти изявя.

Както Ной въведе всемирните съдби от флора, фауна и човек в ковчег за спасение – това е свещенството всемирно като свещена съдба на целокупна Земя – дялото върховно на Четвъртия ангел, единен с Гласа, е всемирно дяло и навлезе в Ноеви съдби. И ще плувне кат Ноев кораб в миг на язви зли над народи и племена, докато осъденото загива на Земя.

Раав, блудницата, ще роди, Раав ще се яви и първото родено сред дялото, Раав ще се наименува за Моя слава и хвала. С червена дрешка ще му покриеш плеща. Една дрешка си приготви – синя с точки или райета с червено и зелено. Тя ще бъде одежда за вретище за всички съдби, в които те употребявам.

А наесен, като е готов пуловерът и сложен в ковчега, тогаз във велик изход ще те изведа като след потоп, облечена с него и към Ханаан нов, към Рила ще те наново въведа. Рила е Ханаан сред Земята. Амин!

Свещеният личен отряд чрез Ноевия (ковчег) чин навлиза в Ханаан. След като започнат язвите, дялото на Четвъртия ангел единен с Гласа от небето, в чин ”Ноев ковчег“, след като е изкован, приготвил се е да приеме спасяемите, изплува (навлиза в своята дейност) над народи и племена, осъдени сред Земя.

Тъй дялото на Четвъртия ангел, оформено в чин ”Ноев ковчег’ чрез Глас от небето, след като е готова, решена съдбата на всемирната земна история над флора, фауна и човек, се ярко отделя от целия свят по подобие на Ноев ковчег или Стражевият чин навлиза в чин ”Ной” и дялото – в чин ”Ноев ковчег”. А осъденият свят, който не приема дялото на Бога чрез Ноя, ще остане без покрова на Отца, Бога, кат Ноев ковчег изявен, и ще погине сред потопа на язвите зли, единни вси в осъждение от флора, фауна и човек като всемирен потоп и всемирен изход. Амин!

(Слово – изявление в осветление служението, в което навлиза дялото на Четвъртия ангел като Ной и ноев ковчег сред погиващия свят в язвите зли)

06.07.1968 г., сряда