Оола и Олива

  • Но сега предупредени сте вие две, Оола и Олива сестри за вашата голота и ще изпълня предупреждението Си към вас, верния Свидетел – Аз. 75/ 4
  • ясно и категорично опиши на Оола и Олива съдби след майката блудница! Опиши ги ти, защото действително двете дъщери са отклонението на двете църкви „Петдесятно“ и “ Адвентно“ . 130/ 17
  • “И в тоя миг на съдба извърши се волята Ми на Земята. Оттеглих милостта Си в древността от Олива и Оола и избълвах ги из уста, и от­теглих силата Си, и оставих ги на Земя. Но благословението на милостта Си не промених. И в тоя миг на съдба наново ги изкупих и отхвърлих всяка нечистота чрез остатъка на тяхната дълбина. И в тоя миг на съдбата чрез олтара свещенодеен наново намират милост чрез Вест на спасение. И в тоя миг на съдбата чрез велико поръчителство Юда и Израил си подадоха ръката! И това е тайната Моя, свещенодейната съдба – Юда и Израил, силата пророческа на Земя. Днес силата Илиева е свещенодейната сила, Елисеевата сила е пророческа.
  • В тоя миг на съдбата разреших милостта Си на съдба. И от тия две блудници на Земя чрез остатък изтеглих благоволението Си и благословение излях. И в олтари на служение днес получават сетното бла­говоление в Плана на спасение.” 09.01.1960 г.

Езекиил 23:4
Имената им бяха Оола на по-голямата, и Оолива на сестра й; и те станаха Мои и родиха синове и дъщери. А колкото за имената им, Оола е Самария, а Оолива Ерусалим.
Езекиил 23:5
Но когато беше Моя Оола блудствува, и залудя за любовниците си, съседите си асирийците

1 Kоментар

  1. В Самария са десетте племена, акцентиращи върху закона и пророчествата, днешните законници

    В Ерусалим са двете царски племена, акцентиращи върху свещенството и Святия Дух.

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван