Увенчание на Стъкленото море на Христа с невястата Негова. Тронен съдебен вик

g3962c640718cbaf15055d8c59be84c5e27e2a342206214fc08b6b8e640719c87ea87a3ce2ca6f1135344c01d0c418492b48ebdb011793732278e410384048038_1280-8199764.jpg

Миг върховен, върховна е съдба. Сияе Ориона, отворена е врата! Тръбят тръби, строени Войнства с лири и арфи в ръка. Днес път поема съдба!

”О, Войнство Мое, Моя съдба, в мига върховен изпращам те с мисия над Земя. Окръжи кортежа сватбен на великата Моя съдба, че днес в мига велик обявявам сватбата на невястата Моя, подгласници двама, свидетели велики, увенчаваща съдба! О, чине ”Юдин”, ”Юдино щене“, свидетел върховен на небесните чинове! Днес в победа явява се съдба на Невястата всемирна – обявявам увенчанието на Христа с църквата със съдебно решена съдба! Свидетел бъди на шаферите й вси! И благоволението Мое ще изпълни съдба. А уханието твое ще полети във висина. Чине ”Юдин”, с малка Павла сведи глава, жертва ухайна принесъл си от чресла! Сведи, Маннасий, глава! Днес те увенчавам кат свидетел жив на увенчанието Христово с невястата Моя. Бъдете живи свидетели, вас зова!

Днес Аз, Всемогъщ Вседържител на вселенни, всемирни съдби, в пира върховен на Шатри изявявам съдба кат Генерален Законодател и Съдия, че в тоз миг чрез Тръбен съдебен вик обявявам в тоз миг върховното увенчание на Юдиния Вожд чрез чина му Юдин и върховната съдба на Църквата чрез малка Павла. И изливам великото увенчание на сватбата Христова чрез малката Павла, в чина ”Юдин”. Седем пъти по седем, Войнство небесно, строй се на Стъкленото море! Войнство земно, строй се в Рилина пола! Ухание розино, затрепти в небеса! И в мига ти върховен като жертва на прошение и хвала седем пъти по седем преблагословено бъди и полети! В тоз миг те преблагославям и на чина Юдин“ от ръката те приема целокупната Вселена, Всемир.

Вселено, Всемире, небе, Земя, свидетели бъдете в тоз миг чрез Тронен съдебен вик! Приемам жертвата благоуханна от Земята и преблагославям Войнството земно. единно с Войнството небесно. България и църквата сред България като дяло велико на победите Мои. О, преблагословени бъдете – увенчание велико, в този миг сведете глава, Вожде Юдин, като Цар над Юда с църквата – твоя победа те благославям чрез живия представител на Земята! Седем пъти по седем увенчан бъди чрез чина си Юдин на Земята и Малкото Павлово, в чин Царски на Соломона и Мелхиседек в чин ”Царски” в небеса продължете, и на Земя! О, преблагословени бъдете и увенчани! Печат слагам на съдбата днес, стражо, на десницата твоя е за съдба. Дъще Сионова, увенчана бъди чрез племето Манасиево!

В тоз миг, МаннаСий, препреблагословен бъди и племето на МаннаСий представи на Земята, единен със сионовата дъщеря преблагословени бъдете. Павле, в чин ”Малко Павлово”, свидетел на Павловите съдби бъди и ги представи и с Марианна за ръка увенчани бъдете кат войни Мои сред Земя седем пъти по седем и навлезнете в чин ”Царски на Мелхиседек” и продължете! Днес вам вси, Аз, Всемогъщ Вседържител на вселенни, всемирни съдби в чин ”Генерален Законодател и Съдия”, единен със Съда велик, в свято съботно служение, прието с вишегласие чрез живи съсъди и блюда на почит и употреба на Духа Света, в коронната Му мисия на Генерален Съдия, извърших увенчание в чин ”Царски”, удостоени горе в небеса на Стъкленото море, в чина ”Мелхиседек” – Юдино щене, Господа Исуса Христа, с победата славна свята – Негова църква от Земя с всемирно решена съдба чрез чина Му реален на Юдин Вожд и съпругата негова Малка Павла.

В тоз миг чрез Силен вик преблагословено бъди, благословение в съботно свято служение в ден на Шатри. Седем пъти по седем и седем пъти по седем преблагословени бъдете и от днес великата почит небесна всички на плещите си носете, с мир и благодарност носете! И от благодат в благодат навлезнете, и отварям прагове, и вас двама изпращам (за Павел и МаннаСий). Стражо, изпрати ги на съдба да навлезнат сред младежта. И само присъствието им да бъде окръжено от Войнство небесно и с неговата съдба да ги възлюбят и ги последват, седем пъти по седем и седем пъти по седем в лекота задължението си към любимата България изпълнете!

В тоз миг, Българийо, преблагословена бъди седем пъти по седем и седем пъти по седем чрез дялото Ми на Земя в чин ”Малко Павлово съдебно, духовно възкресение – Даниилово”! Преблагословено бъди и от днес възрасти, разшири се и уголеми и като лъч сияен, факла огнена, засияй, Земята озари и победата Моя славна кат победа небесна събери – увенчанието и изпрати в небесните простори.

О, роде Мой, роде Мой, преблагословен бъди и в пътя Ми свят и чист пребъди! Днес по милост Моя в удостоение, чрез стража Мой на благоволение сведете глава вси на кормила и преблагословени бъдете седем пъти по седем и благословението вържете, кат огърлие на врата си сложете и волята Ми най-свята вършете! Амин.

Стражи Мои на съдбата, в чинове небесни ”Илия” и ”Елисея” вас удостоявам във велико удостоение и ви посещавам с Росата късна на Земята. Бъдете свидетели, чине ”Илия” и ”Елисея”, вий Мои съдби, чрез които приключвам дялото Си сред Земя. Сведете глава и преблагословени бъдете, чине Илиев и чине Елисеев, две кончета бели, впрегнати в колесницата Израилева – дялото Ми сред Земя, вас свише преблагославям и като награда Моя отведох и поставих сред народа Мой. Преблагословени бъдете и в пътя Ми свят продължете! Днес Аз, Всемогъщ Вседържител на вселенни, всемирни съдби, ви преблагославям!

Шатре, на милостта Моя велика съдба, днес в теб ще отведа две увенчаващи се двойки (МаннаСий с Бран на мира, Павел с Марианна) и вси войни Мои: Рубин, Светослав, Благовеста, Мария и вси девствени съдби. Светославе, въведи ги в съдби. Шатре, днес те благославям над Земята като Шатър на Малко съдебно духовно събрание, с клонки от бор и елха влезте и излезте кат чинове увенчани, дадени сред Земя. днес МаннаСий с Бранимира изпълнява свидетелство на увенчаващия се Христа с църквата Негова, а чинът ”Павел” въвежда останалите в своята съдба. днес Аз, Всемогъщ Вседържител, преблагослових седем пъти по седем и седем пъти по седем въвеждането и извеждането в шатъра. И преблагославям въвеждането в казармата на МаннаСий и Павел.

Днес Аз, Всемогъщ Вседържител на вселенни, всемирни съдби, ви свише преблагослових за съдба! Амин!“

(При шатъра в принасяне на приноса)

”Сила иде на изпълнение! Днес простирам десница и приемам приноса ухаещ, придружил великата хвала на велика и могъща Богдана кат единна Дан Моя! Днес отварям врата на шатъра за народа Мой и го въвеждам, и давам чинове на Земя. МаннаСий ще въведе Бран на мира, велика църковна съдба. А Павел остатъка Мой в съдба.

Днес шатърът за срещане е положен кат шатър за всемирната Моя съдба.

О, роде, сведи глава – верен си бил и верен остани. Преблагословен бъди, приносе ухаещ, и придружи техните хвали да се наслади Вселена, Всемир! Преблагословени бъдете, роде Мой и приемете благословението над плещите свои. Преблагословени бъдете, съдби велики! Преблагословена бъди, трапезо, в деня на пира в чин ”Реформаторска съдба”. Преблагословени бъдете, стражи, строени в чинове небесни. Преблагословени бъдете, чинове велики и чрез децата представете родителите свои. Преблагословени бъдете, шофьори с кормила в ръка. Вас въвеждам и извеждам да развявате Знамето на великата Вест Моя и където стъпят вашите нога, да отнесат благословението на великите съдби. Зова МаннаСий, Павел, Светослав, Рубин, Благовеста, Мария, свише ангела са над стреха. Преблагословени в пътя Ми свят и чист вървете, отварям ви врата за мота любима България да я пазите за Моя хвала.

Предстоят велики благословения във:

Вениаминовия дом;

Атанасовия дом;

Петканиния дом.

Обвързвам целокупния народ Мой с Мира красен и давам благословение над благословение да го носи над Земя и всеки, който призове Името Мое, да се спаси! О, вий шофьори, които минавате граници, благославям ви да носите знамето на България.

А днес ще потопя за вси племето на Вениамина. Вениамине и Марийо, седем пъти по седем и целокупен народ Мой, преблагословени бъдете. Естир, теб каня, великия печат на девствеността своя опази, за да те употребя и в чин ”Царски” въведа.

Преблагословена, трохице, бъди седем пъти по седем и седем пъти по седем чрез плодовете на зърната и овцата.

А сега здрави Ми бъдете и в пътя Ми свят продължете!

Трапезо, преблагословена бъди, единна с двама стражи. Колицо, преблагословена бъди с кормило на чина ”Юдин” в ръка. Преблагословена бъди, ръчицо, и водна струйо Илийна и приеми в пътеките си водни обещания и милости Мои и ги отнеси. И нек това учение да е кат твоето течение и нек понесат съдбите на Вениамина. Преблагославям искреността в сърцата на деца и ги водя за слава и величие Мои.

Рило, ти получи днес Моята съдба. Днес тук ги доведох в твоята гърда и вземам блюдата, и ги потопявам в твоята вода. Пирине, днес вземам твоите юзди, на Конче бяло в съдби. Преблагословен бъди и подай ръка на Рила Моя.

Чине ”Юдин”, Господи Исусе Христе, застанал на Стъкленото море, а ти долу, църкво Моя, от живот в живот премини! Вестта Моя прегърнете! В този миг седем пъти по седем преблагословен бъди, Господи Исусе Христе, със съдбите Свои на милостта Моя пред Съдебните везни, днес строй ги на Стъкленото море с лири и арфи в ръце. Преблагословени бъдете и вий на Земя в чинове Юдини. О, ангели небесни, преблагословени бъдете с палми в ръка и въведете и ония, облечени с руби бели над цялата земна кора.

О, преблагословен бъди, Шатъре и Шатър на църквата остани до Архангелска тръба! Амин!“

06.09.80 г.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван