Принос на Мария в третото четиридесетдневие

garden-rose-red-pink-56866-56866.jpg

Църквата е въведена в дома на Отца си, за да седне отдясно на Съдебния Престол.

Последен принос в приключване на дялото. Бог е водил сто и повече години, за да победи Вестта! Приносът е приключващ за двете светлини на Стар и Нов завет: десет заповеди Божии – Вестта на адвентния народ и Вестта за кръщение в Святия Дух – Петдесятната вест Сто и двадесет години Вестта е разделена. Поради беззаконието и хулата против Святия Дух църквата е охладняла.

Свидетелство на двете нарушени светлини е разногледството на Светослав. Бог посяга на двете светлини да ги изяви и изправи за спасение на цялата Земя – Бог ги съедини в една могъща Вест на Четвъртия ангел от Откр. 18-та гл. (Вестта за Закона и Духа).

”Пей и Ме хвали! Денят е огнен и пламти, а ти, вярна като страж Божий сред Земя единствен, стой и се моли! Казвам ти, дерзай и върви и от пътя Ми не се отклонявай ти! Идат ужаси и беди, язви зли! Но на вас, верни Мои, нито косъм не ще падне от главата! Днес, приносе ухаещ от таз педя земя, България, приемам те за цялата България и за целокупното дяло на изкупление. Сила иде да ви благословя. Приносе ухаещ, благословен бъди! Земьо Моя, Българийо, от теб приемам принос на съдба, че врагът те покори, но днес приемам ти диханието и наново ще те благословя чрез Светлината. Светослав, Мария, Рубина, днес ще ви благословя в едно велико благовестие. Преблагословен бъди, народе и приет бъди! Преблагословена бъди, Теменуго Моя – ти, реформаторска съдба. Ти в чина ”Илия” огъня смъкна от небеса.

Преблагословени вси бъдете и в пътя Ми свят вървете, и настрани не клонете!

Елисейо, дерзай и не бой се ти! МаннаСий, ръката Ми е над теб. Днес вас, Пет поканени в разум, обвити в любовта, в едно велико Божие събрание ви събрах в реформаторска съдба, чрез Гълъба летящи водя ви за ръка. А теб, стражо, Свишете благославям за верността ти към небе. А днес зова Естир свише да я благословя.

В тоз миг на съдба, свещениче, вземи приноса и единни го принесете пред Небеса. В тоз миг на съдбата приемам приноса ухаещ на Земята, на нейното ядро, единни – Светослав, Рубин, преблагословени бъдете! Вселено, Всемире, насладете се, че ден иде в огнена изпитня, ще кипне язва зла, но ще е късно за мнозина. Но който името Ми спомене, спасен ще е! О, Християнство Мое, единно с Христа за ръка продължете сред таз Земя пред Небеса. Отваряйте врата (на олтара) и се молете.

Пей и Ме хвали! Сила иде, свише иде! В тоз миг, Вселено, Всемире, приемете всемирната хвала! От стража приемам я от Земя и от сърцето стражево, то трепти, но днес свише го преблагослових със свещенството на плеща и Реформацията на снага. От днес теб каня, дъще Моя, простирам ти десница, ще ви духом и телом изцеля и семето ваше ще спася! Сила иде на изпълнение! Трапезо тяхна, приготвена от стражева ръка, преблагословена бъди и нек човек да те приеме и познае за цялото изкупление. Приемам райско ухание от роза сред Земя.

Чине ”Юдин“, преблагословен бъди с манната на Сий в гърди! Преблагословено бъди днес, Малко Павлово! Вие вси, преблагословени бъдете и ръка прострете към небеса, и венеца нетлен грабнете! Сила иде на изпълнение – Йосифе и Вениамине, вас зова. Днес над вси бдят ангели Мои. Запейте песен на хвала, пели са я родовете в изпитня. О, вас, ангели Мои, зова, бдете над главите на верните Мои. Иде ден, есен късна с плодове. Ще отворя Аз врата на обновление да ви приготвя за оназ велика борба, която ще водите с Лаодикия. Аз зова народа Мой да застане за Истината Моя.

Светославе, кога татко ти сложи трапеза у дома, покани твоите братчета и сестри да прославиш името Ми за двете Светлини.

Помнете, непроменим от днес е Сион! И горницата Моя до край да служи на народа Мой, да е отворена врата и кога посетят Сиона, нека трапеза сложат пред Ориона. Амин. В пътя Ми свят вървете и волята Ми вършете. Не бойте се от язви зли. Косъм не ще ви падне от глава. Но от днес вси за България се молете! Амин!“

Сион. Принос на Мария в третото четиридесетдневие на стража Господен. Юли, 1980 г., събота.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван