Исахар – съдбата на България

pile, animals, fairy tale-1651945.jpg

Битие 49:14 Исахар е як осел, Който се е проснал между кошарите;
15 И като видя, че мястото беше добро за почивка, И че страната беше приятна, Подложи плещите си за товар, И стана слуга подчинен.

Матея 21:1 И като се приближиха до Ерусалим и дойдоха във Витфагия при Елеонския хълм, Исус изпрати двама ученици и рече им:
2 Идете в селото, което е насреща ви; и веднага ще намерите вързана ослица и осле с нея; отвържете ги и докарайте Ми ги.
3 И ако някой ви рече нещо, кажете: на Господа трябват; и веднага ще ги изпрати.
4 А това стана за да се сбъдне реченото от пророка, който казва: –
„Речете на Сионовата дъщеря: Ето, твоят Цар иде при тебе, Кротък и възседнал на осел И на осле, рожба на ослица“.

254/5       27.11.1958 год. О, ухайте ухаещи цветя, сред земята морна плува хвала на херувима Мой страж на Исахара единен с дара, потомъка на Сара – вярна Моя съдба в чин на олтарно служение църковно, Илия – Елисея сред дванадесет новоерни племена в служба на небето пред Съда Моя малка вярна съдба сред Всемира – зеница е Моя. О, днес в приключваща юбилейна съдба над земята Аз, Всемогъщ Вседържител на съдби Законодател и Съдия в Съд велик на правда, днес пред целия съдебен състав, небесни множества небе земя, Аз, Всесилни Вседържител, приемам пред вси чрез живия църковен страж и живия представител на племето исахарово в чин на небесен херувим единен в жертвоприношение на хвала рода от коляното на Исахара от земята, от начинание до скончание.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван