Вестта е везната – тя ще запечатва душата

secret, top, stamp-3037639.jpg

Слово: Псалом 80

“Победа! Победа! Победа! От тебе днес приемам прошение и молба за дялото Ми и за целокупната Земя и предупреждавам: четиридесет дни има предупреждение, Вестта кат невяста млада оставям, за да се отчете пред Вестта пръстта. Да призова Ангела четвърти пред Вестта и всеки, който не е принесъл дар, да се отчете и като съвършена победа Моя да я въоръжи. Ще лумнат слова, ще се явят знамения и чудеса, но Вестта е, която ще поеме своя път и с високо удостоение от Небеса Вестта ще предупреди Земята и всякой ще чуе и ще бъде предупреден реално със знамения и чудеса. Ще се предупреди, че враг с маска ще се яви и ще иска да отклони и заблуди народа Божий. Кажат ли ви ”Тук е Христос“, не вярвайте.

Вестта е, която ще премери всяко едно дяло и ще приеме победите си. Вестта подкрепете. Да ви се не съкрати ръка да подкрепите Вестта! Предупреди вси: четиридесет дни има всеки да се справи с милостта Моя. И да знаят, че на голямото и велико благословение, което ще се яви, Светлината ще полети. Обявявам мерзостните съдби: махараджата, който се яви, е сам Сатана – чрез папски заблуди заблуди душите. Това са пипала на Сатана. Дънов и Йога, католицизъм – това са учения на Сатана в чин Вавилонски”; посред тях ако има една незаквасена душа, ще я изведа. Всичко е спиритизъм, но тези съдби идат, за да изпълнят Словото ”Тук е Христос“. След избълването Лаодикия е вече Вавилон. След като изяви абсолютната грешка на заблудителите – Вайт не бе заквасена със спиритизъм. А как ще приемеш от Дън – бездната (дъновизма) светлина? Всичко е заклинание – това е в порицание.

Една Вест ще се появи за днес! Тя е Везната, тя ще определя съдбата и ще запечатва душата. Който я приеме, приет ще е! Който я отхвърли, отхвърлен ще е!

Сетно предупреждавам – с очите си ще видят чудесата на Сатана, той се е явил и води заквасените, които искат чрез спиритизъм да стигнат. Пазете се от това! Ако и да има търпимост поради милостта Моя думата Си е казал Съдът. Армагедон отдавна кипи. Но последният ще приключи с ужаси и беди на Земята! Христо да застане в Ангела четвърти единен в съдба и да навлезе в Словото на Светлината. А след четиридесетдневието на Надеждата всемирна – от навлизането на Надеждата жива всемирна от оня ден навлиза годината на почивката. А когато горе (в Рударци) всичко бъде готово, да се предадат ключовете и олтарът навлиза в годината на служението. А сега Надеждата да знае, да не се трие около триона – учението на Дънов – тя да бди!

Днес приемам приноса на Гълъбина от ръката и я обявявам за светиня на Земята. Никога да не злоупотреби, в Рударци определих педята на почиващата Земя. Сила иде на изпълнение – да не се отскубне дори плевел от Земя.

Борка да не оскърбява Небето, като определя кому да е жертвата! Педята е Моя до края на земния живот. В годината на почивката само стрехата да се идеално почисти и оправи – никой да не си позволи… Господнето е свещено, който е верен, верен ще си остане. Дялото на Бога да ви е единствената цел. А който дялото Божие кълне или стража, ще го отхвърля като дом Илиев. В туй четиридесетдневие дялото чрез Вестта жива се увенчава на Земя. В туй четиридесетдневие Тя, Вестта, като невяста се явява – Вестта Ми е невяста и с нея ще се увенчая – ще отворя сърца, кой с каквото може ще я награди!

Христо и Христина ги удостоявам в доктрина с Надежда всемирна и Гълъбина. Последна съдба на март определям, това са съдби и чинът ”Юдин” ще се яви.

А сега се приготви! Този принос няма да е случаен – но с голям принос на ухание от роза ще се явите за Вестта и Христовото увенчание с Вестта, църквата е представена от Вестта!

Верни Ми бъдете и в пътя Ми свят и чист продължете. А на тебе слагам раничка! Имаш вече раничка, ще вземеш брашно и питка ще омесиш в четиридесетдневието. А сега в мир бъдете, дялото Ми подкрепете! С милост се обходете, съвършено подредете, блюдата подредете. Корниз с перде вземете. Печка ще изнесете и маса. Ще има леген с кана за вода, която да е време на нужда в употреба. Без дарове не се явявайте.

А сега за народа, жито с кила да имат на софра, царевични зърна или брашно, коприва и спанак.”

04.03.78 г.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван