България е внедрена на новата Земя до Охрид

България се внедри на Новата Земя по старите й граници, в които влизаше и Охрида син. Амин! 1976 г.

А в дните на Съда велик бяха употребени реки, езера, планини и върхове, морски брегове, цяла България, от граница до граница. Дори Бог премина границите й и ги разшири и ги определи чак до Охридското езеро. София, 23-26.09.1980 година

В скончание на дните врагът много пъти е подбуждал враговете на България е я е смущавал, но Всемогъщият, разперил като птица крила над нея, я е пазел. Макар че България е наранена по границите свои, то Бог я смята по територия и употребява до ”Охрида син”! 1981 г.

Вейте се, знамена нейни, над пет континента земни, сред върхове земни, в снегове повити героите нейни не се убояха, ни за живота си се пощадиха. И свободно знамето й вяха и една песен като химн свещен запяха старци, младежи и деца сред теб, любима Моя, Българийо, вървяха! Вярата в гърдата не изчезна от страната. Затова от Атона до Охрида син, Дунава бели и морето Черно една песен ще се пее и тя ще бъде химн свещен на победи смели! 10.10.1981 г.

България с вяра жива свидетелствено е извървяла трънлив път с е Земя за слава и величие Божие. И ще отрече ли някой, че с вяра е устояла и не се е претопила, а като народ и нация се е запазила? Защо Всемогъщият Бог назова България ”педя земя”? Да! Бог й даде нейните принадлежащи граници и спря се Дух Святи на Охрида син и там заби знамето Си! И великият Бог каза: ”О, чада таз страна, граници няма на Земя. Тя ще преброди земната кора, ще вее знамето трибагрено на вяра в кръвта на Христа, ще реве Лъвът от Юдиното коляно пред световното лице, а звездата сияйна ще свети и пътя ще озарява на спасение. ” 1981 г.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван