Обновление на реформаторското движение

pink, cherry blossoms, flowers-324175.jpg

БЛАГОСЛОВЕНИЕ НАД СВИДЕТЕЛСТВОТО НА РАЗЦВЕТА НА ДЯЛОТО БОЖИЕ. ДАНИИЛ 12-та ГЛАВА. СВИДЕТЕЛСТВЕНО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА СЛУЖЕНИЕ

“В тоя миг на Земята чрез Глас велик от небесата, изявяващ действието на Дух Святи в чин “Действие”, чрез непокорността и неговото пленение от фалшивостта на реформаторското движение и кат една дреха прилепнала на чресла, тя до днес е била на Дух Святи мъката, но днес Той се освобождава и навлиза във велико и могъщо изпълнение на обновление за слава и хвала на Небеса.”

“Алилуя! Хвала! Велик миг на съдба. В тоя миг чрез Дух Святи навлиза велико и могъщо употребление в проявление на Разцвет. И в действие на съдба навлиза торбата с невода в ръката. В тоя миг свише от Небеса приеми даровете на победата Моя като стъпкана неп­равда в нога. И от днес с благословение велико продължи на Земята. Благословена свише бъди седем пъти по седем от Мен, Вседържителя на всемирни съдби и от днес кат домакиня в дома ти отвори вратата за даровете на съдбата! И прибери стадата в обновление на изход за Небесата! Амин. Седем пъти по седем свише благословена бъди и от днес пътя си поеми, и в Разцвет на съдба разцъфти се ти по цялата Земя. И нека бръмне пчела и те оплоди завсегда. Благословена бъди като кошер с пчели. От днес медът се яви като манна свише от небеса. Амин. Седем пъти по седем благословена бъди, пчелино земна ти, кошер – рояк с пчели. Моите велики съдби. И от днес сред цялата земна кора се разпростри. Амин!”

МИНА СИЛА НА ИЗЦЕЛЕНИЕ НАД ФЛОРАТА

Слава во вишних и хвала! В тоз вечерен час на съдбата, в деня на изцеление, сила свише посети малкия кът от цветя и благослови:

“Изцелени бъдете вие, ухаещи цветя, флоро в разцъфнали съдби, изцелени бъдете и благословени седем пъти по седем от Мен, Вседържителя на всемирни съдби! Благословени бъдете седем пъти по седем и нека като Рай Едемски сред вас Ева и Адам се намерят за съдба. И уханието ви кат Едемски цветя да обиколи Земя и предупреди флората земна, че Едемски райски съдби се явиха сред Земя. Благословени и изцелени бъдете седем пъти по седем пред Съд велик в небеса и кат едно могъщо течение – велико Реформаторско явление препашете Земя! Амин!

Тайна една ви откривам: Разцъфналите ухаещи съдби са съдбите на блюдата в употребление в едно велико четириструйно реформаторско движение.”

02.04.1961 г.