Трета петдесятна трапеза на благословение

traffic signs, speed limit, street sign-414638.jpg

СЛОВО: ИСАЯ 59:7

“Денят наближи в повторение на съдби, покрива се Словото със Словото на съдби в Откровение на изпълнение, когато чрез Глас на съдби всемирната Моя – чух й гласа – я натоварих с удостоение да говори на всичкото земно население, и да изведе от пътища вси стадото Мое, и да го отърве от вси притеснители!“

Молитва на стража:

“Всевишни, преблаги и Могъщи Вседържителю, пред Тебе и само пред Тебе поднасям днес пост и прошение пред Небеса и моля Всевишния Бог да приеме ухаеща молба за целокупността земна, за онова, което Съд велик оправда! Приеми поста и стоението, и прошението ми! Както Естир стоя за Юда и Израил от Създание до Скончание, за Войнството на Михаил, за целокупността. Моля, Всевишни Боже, за всички на почит блюда, за всяко изкупено и оправ­дано чрез Съд велик и изкупителна цена. Чуй и дай опрощение и изве­ди ги към спасение, и ги въведи в изкупление на новото селение! Благодаря! Хвала да бъде Тебе вечна и безконечна! Поклон пред Трона Ти велик, вечна слава и хвала да е, Всемогъщи Отче на съдба! И в тоя миг ето ме пред Теб, пред Небеса, моля Те, силни и святи Боже, не отхвърляй ми молба, нито поста, с който Ти стоя за целокупността Твоя и дай победата да се яви на Земя! Амин! Хвала! Хвала!”

“В тоя миг на съдбата, о, стражо Мой сред Земята, приех прошение и молбата, и хвалата и в ден на изцеление послушах ти молбата, ответа на просбата приеми от Небесата. Амин! Благословена свише ти бъди, духом и телом изцелена се яви! Амин! Седем пъти по седем свише удостоение на стражево стоение от Мен, Вседържителя на все­мирни съдби! Седем пъти по седем благословена бъди в изцеление ду­хом и телом в стражево строение! Амин! И днес като щит на твърда канара, о, стражо светли на съдбата, озари ти Земята чрез лъча святи от Небесата, що озари ти дълбината и въоръжи те с цената! Амин!

В тоя миг на съдба благословена бъди седем пъти по седем и удостоена с кръвния изкуп на съдбата като писалка в ръката с мастило, и отбележи с него съдбите, на лъча светли хвалите! Благословен бъди в нейната ръка и отбележи изцелително осветление с могъщи озарителни струи и от днес за съдба бъди ти меч мощен в ръка. Печат. Слово Светлина! Благословен седем пъти по седем и удостоен свише от Мен, Вседържителя на всемирни съдби! Амин!

Благословени бъдете в единство с флорини съдби и оттенъци като трикольор на съдба в тройния страж на съдба благословени бъдете и съединени в единство на сила – Слово Светлина и отбележете мощ­ността на великата сватбена петорна вечеря сред Земя! Амин! Седем пъти по седем благословени и съединени бъдете. Бъдете й оръжие могъщо в ръцете и отбележете великата мъдрост Соломонова чрез вяра Авраамова, облечени в сила Самсонова – три велики съдби, като вяра, надежда и любов продължете! Амин!”

“Хвала! Хвала! Хвала! Недостойна съм за изпълня волята Твоя! Покланям се пред нозете Твои и поднасям ръцете си. Дай ми вяра Авраамова в съдба, подкрепи ме с мъдрост Соломонова и със сила Самсонова сред поля, като страж на съдба да приключа волята Твоя на Земя.”

“И в тоя миг на съдбата давам ти ги в ръката, да ти бъдат мощно въоръжение, на сърпове изпълнение в новолунно озарение като Трицветно знаме на съдба, което се явява сред Земя! Амин! И в тоя миг на съдбата яви си ти софрата!”

„Боже свят, Всемогъщ и силен, вчера, днес и утре Всесъщ и Всесилен, пред Теб стоя за съдба и Ти поднасям вечерята пожелана пред Небеса! Ето я, Владико пресвяти! Хвала! Хвала! Хвала!”

“А сега, олтаре на служение, призван в изпълнение, неръкотворен в скинията неръкотворна на изпълнение, по образ и подобие на небесната, пред Тебе днес е съдба и свише днес ти слагам софра! Петдесятната софра на благословение на четири ъгъла в изпълнение и от днес за съдба подправена с четири братя в ризница една (орехът с ядките) от Ханаана! Благословена бъди ти, петдесятна трапезо на вечеря! Благословена бъди седем пъти по седем от Мен, Вседържителя на съдба. И от днес в изпълнение слагай се петдесет дни пред Небеса като манна чиста от небе, насъщна храна! Благословено бъди, блюдо в двойни съдби, изпълнено свише от Небеса, подправено със съвършената Манна на Небеса в приключваща се съдба! Благословена бъди в изпълнение трето, петдесятна трапезо на приключване и от днес за съдба насити олтара на хваление и вси блюда в изпълнение, и бъди Трета петдесятна трапеза от истата манна сред четирите земни краища! Амин! Благословена бъди! Благословена бъди!

Благословена бъди седем пъти по седем от Мен, Вседържителя на всемирни съдби в скинията неръкотворна на съдба и от днес премини през служение на изпълнение пред Небеса чрез блюдото на служение, по образ и подобие на небеса! Амин! Седем пъти по седем благословена бъди и от днес петдесет дни вечеря слагай пред Небеса от Мен, Вседържителя на Всемира, с разрешение съдебно в изпълнение за сетната Петдесятна трапеза сред Земя чрез неръкотворния олтар на съдби, в скиния неръкотворна по образ и подобие на небеса сред Земя, в очистено светилище на изпълнение да проблесне мечът на Словото Светлина в спасение! Амин! Седем пъти по седем благословена бъди и от днес простирай се сред Земя! Амин! Хвала! Хвала! Хвала!

О, благословена бъди свише, съвършено изцелена чрез огъня на Святия Дух и яви се ти подсладена в изпълнение на съдби! “Амин!” Седем пъти по седем от Мен, Вседържителя на всемирни съдби! Съвършено изцелена бъди от днес реално, в скинията реална на служение чрез блюдото в изпълнителен миг! “Амин!” Седем пъти по седем благословена, съвършено изцелена като истата манна от небеса, през скинията неръкотворна премини! “Амин” от Мен, Вседържителя на все­мирни съдби! И насити, насити! Насити! Амин!”

Молитва на Гълъба, свидетеля на Дух Святи: “Ето ме, Боже Святи, заставам пред Тебе за човешките души и моля милост! Прости! И дай изпълнение на Словото в изкупление! Дай опрощение и милост на човешката душа! Прости ми от детството ми досега за вси съгрешения и дай ми сила да стоя във вярност на изпълнение! Дай прощение в тоя миг на народа изкупен Твой! Амин!”

“И в тоя миг на съдбата изцелен бъди ти седем пъти по седем, Душе Святи, в съсъдите на душите несъзнателни! Седем пъти по седем опрощение приеми, изцелен и очистен, съсъде на обрезание, с Дух Святи обрязан! И от днес за съдба вие, които навлизате в изкупление, оправдани чрез Съд велик, от днес единни със съсъда на Дух Святи приемете изцеление и продължете в изкупление вие, които ще бъдете изведени в спасение и въведени в изпълнение на употребление! Амин! Седем пъти по седем бъди опростен! И в тоя миг на съдба Аз, Вседържителят, изпращам Дух на разумение да приеме и да дойде опрощение, и да намери спасение! Амин! Седем пъти по се­дем изцелени и опростени бъдете от Мен, Вседържителя на Всемира и днес в пътя на изкупление навлезте! Амин! Седем пъти по седем бъди изцелен, съсъде на служение във вярно духовно употребление! И от днес изцелен бъди духом и изпълни се с Дух Святи в пълнота! Амин! Седем пъти по седем бъди благословен с Дух Святи и от днес като Мой верен слуга продължи под Моята стреха сред Земя. “Амин!” Седем пъти по седем от Мен, Вседържителя на всемирни съдби! Днес съсъдът на Дух Святи биде духом изцелен и чрез Него изцелени вси съсъди, изпълнени с Дух Святи. От днес навлиза в оп­рощение и чрез Съд навлиза в оправдание и употребление! Амин! Вярно е туй Слово и реално ще се потвърди!

Благословен бъди седем пъти по седем Ти, Душе Святи в съдба, Ти, Който Ми поднасяш имуществото земно като Мое притежание пред Престола благодатен! Благословен седем пъти по седем Ти, днес при­тежател Негов сред Земи! “Амин!” От Мен благословен бъди и го запази до окончание на съдби, докато се събудят тръби! И тогава за съдба – в обитаемо неръкотворно имущество в небеса! “Амин” от Мен, Вседържителя на всемирни съдби! Потвърдено с вярност, вярно е туй Слово! И вярна бъди в изпълнение! От днес за съдба, опростен и изцелен, съсъде на Дух Святи, натоварвам те в съдба, благословен свише седем пъти по седем бъди и петдесятните трапези приготви ти с две ръце като удостоение на Последната петдесятна трапеза в проявление. “Амин!” Седем пъти по седем от Мен, Вседържителя на всемирни съдби!

Свободна бъди и петдесятните трапези подготвяй ти! Амин!”

(Стражът навлиза в Трето петдесятно служение – Трета духовна петдесятница. Минава изцеление над съсъда на Дух Святи!)

Сряда, 24.02.1960 г.

ЗА ТЕЗИ, КОИТО СЕ ОТДЕЛЯТ ОТ ДЯЛОТО НА ОСТАТЪКА БОЖИЙ (ЙЕРЕМИЯ 15-ТА ГЛАВА). ВСЕМИРНО ЦЪРКОВНО СЛУЖЕНИЕ. ОЧИСТВА СЕ ОЛТАРЪТ СВЕЩЕН, СГРАДЕН ОТ ДВАНАДЕСЕТ ЖИВИ КАМЪКА – УСТРОЙВА СЕ ПЪТЯТ ЗА ЕДНО ВЕЛИКО ДУХОВНО ПРОБУЖДАНЕ – ДУХОВНО ВЪЗКРЕСЕНИЕ СРЕД ЦЯЛАТА ЗЕМЯ. БЛАГОСЛОВЕНИЕ ОТЦУВО НА МАЛКОТО ДАНИИЛОВО ВЪЗКРЕСЕНИЕ

“Връчвам ти Словото в ръка, обновено чрез Духа Святи на Земя и обезвредено в съдби. Благословена бъди седем пъти по седем с жи­вото Слово на съдби, поела си го от ръката на Дух Святи да ти бъде на­същна съдба и до петдесет дни да ти не падне от ръка. Да провериш целия Стар завет, а след това ще имаш благословение на Новия завет. Ще прочетеш Изход, Битие, Левити. И помни: “всичко, което се отдели от Божието дяло”, ще го отделя и върху него пада туй Слово – Йеремия 15-та глава!”

И чу се Глас от Небеса на Съд велик в тоя миг на изпълнение на присъда за всичко онова, което се отделя настрана: “Отделя се и ще се отдели – нека, Йеремия 15 глава ще му бъде присъдата! Ний, Съд велик в пълнота, потвърждаваме завсегда: Онова, което се е отделяло, отделя се и ще се отдели в непокорство, Йеремия 15-та глава да му бъде изпълнение.”

“И сам Вседържителят изрича тез Слова!” Амин!

ВЕЛИКО И СВЯТО ЦЪРКОВНО ВСЕМИРНО СЛУЖЕНИЕ В СВИДЕТЕЛСТВЕНО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОЧИСТВАНЕ ОЛТАРА СГРАДЕН ОТ ДВАНАДЕСЕТ ЖИВИ КАМЪКА

“Устройва се пътят на едно голямо духовно пробуждане, възкре­сение сред цялата земна кора!”

“Днес е велик ден на омилостивение!”

Молитва: “За народа Твой, за Израиля вдигам ръце, за дванадесет олтара свещенодейни на съдби, на които Ти изпрати Росите, като живи камъни в строежа на всемирния олтар! А сега огънят на съдбата чрез пророка Твой ги вгради в олтар Илиев на Кармил и яви беззакони­ята Ваалови сред Израил! Ето ги пред Теб, чрез тез “килими” ти плам­ваш в съдба чрез ръката на Гълъба! О, Исусе, посети ги днес и ги упот­реби със сила Твоя двойна! И ги пред Тебе прости, и очисти беззакони­ето и греховете на светилището Си! Исусе святи, милостиви, Ти, Който извършваш чудеса, и с честния Си откуп цена изкупващ олтара на светилището, моля Те, очисти чрез тия дванадесет всемирното светилище на служение сред Земя! Хвала! Хвала! Хвала!”

Слово: Деяния на апостолите, глава 2.

Благословение: “И в тоя миг на съдба, чрез сила свише на Духа Святи, чрез Съд велик на небеса, във Велика мощ, снемам беззакони­ето и греха от плещата! Очистено бъди, светилище всемирно чрез дванадесет живи олтари на съдба, вградени като олтар всемирен сред Земя чрез кръвния принос!

В тоя миг чрез Съд велик на небеса, Аз, Вседържител Всемирен, очиствам олтарите на служение чрез олтара всемирен на стража – пророка в гърдата и го освобождавам от греха на снагата! Очиствам олтара на светилището в съдба и го обличам в кръвния изкуп небесен в хвала. Амин! В тоя миг на съдба вси олтари сред целокупността земна, когато бяхте в беззаконие на съдба, от Създание до Скончание, пора­ди неразумение, а сърцата ви бяха чисти кат кадилни олтари, родени в старо време, днес очистени и освободени от беззаконието сред Земя чрез кръвния принос на Христа чрез Съд велик, обличам ви в съдба по велика милост Моя. Че сте били олтари на служение и сте издигали на висота Закона духовен на вашата снага – две ръце, десет правила, из­пращани в скинията неръкотворна, днес вашите молби приемам чрез дванадесетте!

Благословен бъди олтаре, сграден от дванадесет живи камъка на свещенодейни съдби, като олтар всемирен сграден на Земя чрез олта­ра на пророка Мой на Земя!

Благословен бъди от Мен, Вседържителя на всемирни съдби, се­дем пъти по седем и облечен в Небесна правда чрез кръвта изкупител­на на Христа. И от днес готови бъдете, строени кат олтари и плам­нете чрез сила и Мощ на Духа Святи ощ в един олтар всемирен на Земя на църквата Господня! И приключете съдбите земни, подвижени чрез сила свише на Дух Святи, като сноп свещен на съдба от първите начатки на труда Христов. Амин!

Благословени бъдете и очистени, днес сне ви се беззаконието и грехът ви се изхвърли! И в сила двойна пламнете в едно велико Петдесятно оросение на съдбите, и озарете, и приключете дялото це­локупно Христово сред Земята!

Преблагословени бъдете в тоя миг на съдба свише от Мен, Вседържителя на съдба и никога не се отделяйте от дялото Мое на Земя!

А ти, Небесна правдо чрез кръвния изкуп никога не напущай олтара свешенодеен! И от днес стегни го в двойна сила на Дух Святи, да пламне олтарът на Илия сред целокупния Израил. Амин! Седем пъти по седем свише преблагословен бъди от Мен, Вседържителя на всемирна съдба, в Третия Си Образ като Законодател и Съдия във Всемирен съд велик на изпълнение в Правда, пред Височайшия Върховен Трон в Правда велика! Амин!”

“Поклон и хвала! Покланяме се пред Трона велик, Всемогъщ в сила и Мощ, Ний, целокупен Всемирен съд ощ, единен в правда на съдби. И признаваме очистването на олтара всемирен на неръкотворната скиния чрез пророческа снага като олтар, сграден от дванадесет живи камъка – храмове живи на съдба в един велик всемирен олтар на служение сред Израил духовен в изпълнение на Правда и сила. С разрешение позволяваме да навлезе в едно велико петдесятно употребление като първи сноп, подвижен в свещенодейни съдби пред Трона велик на Съд велик на съдба! Амин!

Хвала! Хвала! Хвала!

И разрешаваме в тоя миг велик изпълнение чрез Съд велик на едно велико петдесятно движение сред целокупността на Израил – Божий велик народ! И като Съд в пълнота покланяме се пред Върховния Трон, признаваме и разрешаваме да се яви очистение сред стана Израилев на Земя чрез Войнството свещено на съдба като олтар всемирен на всемирна съдба! Хвалим Ний, Съд велик, в единство в Тронната зала на съдба приключваща!

В тоя миг е разрешен въпросът на сетното Петдесятно проявление чрез Дух Святи, чрез целокупността земна, чрез всемирния олтар на служение сред Духовния Израил, народа трети на Михаил! И като Съд велик на велика Правда върховна пред Законодателния Трон велик, потвърждаваме в тоя миг, че долу на Земята чрез петдесет днев­но служение на стража в употребление на живот ще се яви Петдесятното оросение като зари на осветление от Ангела могъщ на Земята в изкупление чрез Вестта на проявление и ще озари цялата Земя в приключващи съдби! Ний, Съд велик в пълнота, пред Върховния Трон на съдба потвърждаваме, че туй Слово е вярно пред Небеса! Амин в хвала. И от днес пламват олтарите на служение във велико пет­десятно движение.”

“Амин!” Седем пъти по седем от Мен, Вседържителя на всемирни съдби! Днес приключи очистването на олтара свещенодеен чрез дванадесетте живи олтара като дванадесет камъка от израилевите племена, оградени в един неръкотворен олтар на Земя чрез съсъда на милостта на Божията Светлина.

Кармил, Първа петдесятница, и Третата, от днес навлиза в изпълнение. Аз, Всемогъщ Вседържител на всемирни съдби, в Третия Си Върховен Лик – възцарен Дух Святи в двойна Мощ в единство на Михаил, техния Вожд, признавам и разрешавам чрез велико благосло- вение на съдбата да се яви Трето петдесятно служение сред Земята!”

“Амин! В хвала екнаха множества, явиха се бели облаци на хвали от ухаещи съдби! Амин! И вси цветя, в единство с флора, фауна на съдба в едно велико служение пред Небеса, единни небе – Земя, чрез из­купена съдба в хвала, покланяме се пред Трона велик на Върховния Вседържител, Законодател и Съдия за великата Му милост на съдба, която извърши на Земя.”

“И в тоя миг на съдба, Малко Юдино и Голямо събрание (в свиде­телство са пред небе два термуса, пълни с Княжевска вода), благословени бъдете чрез тез две блюда, пълни с Княжевска вода. Благословено, Голямо Израилево и Малко Юдино, съединени бъдете като един могъщ Четвърти ангел долу сред Земя със силата могъща на Дух Свети! Амин! Приключих! Днес се разреши съдбата на Земята! Амин! Благословени бъдете, свещенодейни съдби, от Вседържителя, единен със Съд велик! И от днес за съдба пирувайте седем дни в Новогодишна свобода и имайте трето преломение на Третия духовен народ на Земя. Разрешено ви е на съдба чрез последните трохи, събрани в кошове от първото Христово служение!”

“Хвала!” – Пеем ние в пълнота и се покланяме като едно велико събрание – Голямо чрез Дух Святи, в двойните съдби изкупителни и чрез цялото християнство в хвали!”

“Благословени бъдете, в едно Голямо и Малко събрание продължете! “Амин” от Мен, Вседържителя на всемирни съдби! Амин!”

Молитва на стража:

“Поклон пред Трона Върховен на Вседържителя велик над целокупната планета Земя! Покланям Ти се низко от Земя и Ти благодаря за великата милост над това Малко възкресение, което Ти даде в изпъл­нение на Земя! И днес чрез олтара на Кармил Ти преблагослови Израил. О, благослови народа Твой, единен с целокупност на флора, фауна и човек! Благодаря за таз милост и дай сила и Мощ и да се яви плам свещенодеен. Дай да Ти служим единодушно, както досега! Амин!”

“Сам Аз, Вседържителят на всемирни съдби, приех служение и прошение чрез сила двойна на Дух Святи, чрез огъня пламтящ в ками­ната на неръкотворния олтар – човешката гърда, единен с флора, фа­уна в съдба! В тоя миг благославям свише от небесата Малкото Даниилово възкресение сред Земята. Станете вие и отворете врата, из­лезте от праха на леглата си из вси деноминации религиозни и служения сред целокупността земна в служение и онова, което намери съдба! Събудете се! Събудете се! Събудете се в Духа Святи и преобра­зете се в един олтар неръкотворен на съдба! Пригответе се! Пригответе се! Пригответе се за едно велико възкресение в духовно преображение, в което ще срещнете Вожда на Израил и Царя на Ново Небе – Земя за хиляда годишно царуване! Амин! Амин! Седем пъти по седем в съдба, сам Аз, Вседържителят Всемогъщ в чин “Законодател и Съдия”, единен със Съд велик в пълнота, в тоя миг изричам: “Събудете се! Събудете се! Събудете се от плът, тленност и навлезнете в нетление на Дух Святи и се пригответе за великото преображение в първото голямо възкресение! “Амин!” От Мен, Вседържител на всемирни съдби в Третия Си Лик, като Законодател и Съдия произнасям сетното разрешение на съдба!”

“Амин! А Ний, Съд велик на изпълнение във върховна пълнота, признаваме и потвърждаваме върховния миг на съдба на това малко възкресение, явило се в петдесятно проявление чрез неръкотворния олтар на служение във всемирната гърда! И му разрешаваме да поеме пътя си в съдба! Да се строи войнствена съдба сред Израилевия стан като народ духовен – Израил избран и да чакат мига на Архангелска тръба, да се преобразят в живот в миг на зеница кат една могъща Израилева годеница и да посрещнат Царя си на Ново Небе и Господаря си завсегда! “Амин!” От Мен, Вседържителя на всемирни съдби!”

“Правда! Правда! Правда!” От Нас, целокупен Съд велик във върховен разрешителен миг!”

“Покланяме Ти се от Земя и Ти благодарим за таз велика милост, с която си оросил Земя!” Амин!

(Очистване свидетелствено на сградения от дванадесет живи камъка олтар на всемирно служение чрез стражева гърда.)

05.03.1960 г.

ОБЯСНЕНИЕ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ТРИТЕ ЧЕТИРИДЕСЕТДНЕВНИ ПОСТА В ЦЪРКОВНО ВСЕМИРНО ИЗПЪЛНЕНИЕ – ЗНАК БОЖИЙ НАД ЗЕМЯТА. СТРАЖЕВО СЛУЖЕНИЕ – ДВАНАДЕСЕТ ДНИ ГОРЯ ОЛТАРЪТ ЗА ДВАНАДЕСЕТТЕ ИЗРАИЛЕВИ ПЛЕМЕНА

Обяснение: След двата последователни съвършени поста без никаква животинска храна, което аз правех вече девет години, бях удостоена от Небето да принасям жертвено служение с храна веднъж на ден без никакви мазнини.

Но наложи ми се и трети пост, който подех, окуражена от изтеклите два и че имах одобрението от Небето. И ответът идваше чрез нощни видения и изстъпления. Аз подех с радост третото четиридесетдневие. И започнаха благословения над овчарския яморлук и кожуха. Бог ме водеше чудно чрез Святия Божи Дух и ми откриваше състоянието на дялото. И приключвах с увенчание в удостоение всемирно. Благославяше се всемирната църковна съдба с деветте да­рования на Духа Святи при извеждане на изкупената земна съдба (оп­равданите чрез вяра в Христа). Дойде денят и благословението над вя­рата се изля, действала от Начинание до Окончание, и със сила и Мощ се благослови съединението на двата отдела в едно велико единство, и Ефесяном и Езекиил – Словото за двата отдела, двата жезъла в едно съединение влязоха в реално изпълнение. Тази велика истина се изявяваше днес като Вест чрез Откровение 14:12, влязло в изпълнение.

Молитва: О, Всемогъщи и силни Владетелю, Теб вечна слава и хвала и само на Теб принадлежи царство и държава завсегда за таз велика милост над Земя! А особено благодаря за милостта Твоя над нашата китна градина, Отечеството ми любимо, България! На България се падна най-великата чест на удостоение небесно и й се оказа доверие на съдба. Молитствам за целокупния български народ, единен с флора и фауна, както за целокупността земна от Създание до Скончание. Дано се пробуди и оцени таз върховна милост, както милостта над свещената земя – отхвърления стар израилев народ. Дано тоз себеотречен жертвен народ не допусне да оскърби върховната воля на един Всемогъщ Творец, Законодател и Съдия и едно Свято небе в мига, когато пробужда Земята и я награждава за великия подвиг на могъщо изкупление чрез достойната Му жертва. Молитствам ден и нощ, дано Всемогъщият Бог пробуди душите на верните Свои и да поемат на плещи великото удостоение на един цял свят. Амин!

Обяснение: Ето тук прилагам малкото свидетелствени изпълнения в благословения над вярата и съединението на двата жезъла – двата отдела в един велик Завет на изпълнение и чакам със жар удостоението ни с преломяване на хляба. А Всемогъщият Бог изявяваше пътя на великото и могъщо изкупление. Но нямаше още пробуждане в душите и тез, които се пробуждаха, изопачаваха без страх Словото пред Небе, ограбваха единството на Вестта чрез вяра със себелюбиви цели и користолюбиви, нанасяха удари тежки на малкото Христово стадо. Но верен е Верният Свидетел чрез свидетелството Си към църквата в Седмия период, Лаодикия (уподобена на сляпата къртица), която Бог ми показа в сън, ранена в бедрото. В нея се явяваше не само Лаодикия, но и отхвърлената Старозаветна църква. Молитствам за Петдесятния дъжд над страната. Дано се освежи Земята и прозябне тревата, и насити утробата на изкупващата се целокупност земна. Амин!”

ЗНАК БОЖИЙ НАД ЗЕМЯТА

Наистина, велика е милостта Божия над целокупната Божия творба. И Вседържителят Всемогъщ посети народа Си сред Земята с голяма сила на милост и> изкупление. Изливаше се очакваното Късно оросение чрез петдесятното благословение на Святия Божи Дух!

Нему хвала и почит, Богу вечна хвала за таз безкрайна милост над Земя! Верността Му в изпълнение на вси Авраамови обещания се явяваше в пълна сила на милост над народа по обещание. С тази ми­лост на Късно оросение пролича и безграничната Божия любов, обвита в могъща мъдрост на изпълнение в църковното служение. И пак чрез един нищожен пръстен съсъд на милост като олтар на служение, чрез Святия Дух Всемогъщи “Грънчар” измеси глината и оформи олтар! А сега изливаше благодатните Роси на освежение спрямо Земя.

Наистина, издигнат беше Илиевият олтар на служение от “глина” и на върха Кармил се прославяше Вседържителят Могъщ вчера, днес и утре Всесъщ! Тъй след трикратни служения на пост по четиридесет дни, пак чрез тръбния Глас на Святия Дух, аз, нищожен човек, навлизах в едно ново четвърто служение от петдесет дни чрез дела в живота ми личен, изискани в храната ми на безквасни питки по веднаж на ден. И в тия дни на една Духовна петдесятница в храма сърдечен на съсъда на Божия Святи Дух, Всевишният Вседържител ден и нощ гореше огънят на слава Божия и се принасяха просби за целокупността земна в Дух и Истина. Хвала! Хвала! Хвала Му вечна и слава Му безконечна за таз велика милост към целокупност земна! Хвала! Хвала! Хвала! Седем пъти по седем поклон! Седем пъти по седем пред Трона Върховен на всяка правда. Предстоеше трето преломение чрез принос в църковно служение. Аз навлизах в жертвоприношение чрез специално служение от 01.03.1960 г., изискано ми от Небето чрез ръководство на Гласа на Святия Божи Дух в денонощно хваление в единство с всички ухаещи цветя на пролетта. Бялото кокиче приемаше удостоение, което от Създание до Скончание изявявало е символично чрез флора на Земя Правдата Божия чрез вяра в Христа. Днес то беше удостоено с велико . служение пред Небето чрез цвят и ухание. Минзухарът сочеше на златния лъч на Христа, увенчан в ранна пролет сред цветята, той единствен се явяваше сред свещенодейния цвят на виолетки, теменуги, зюмбюли, люляци със свещени тръби! Те всички бяха поканени в едно велико единство на удостоение, с цвета на бялата кала на сватбено увенчание пред олтара свещен на служение. Дванадесет дни ден и нощ всички те трябваше да предстоят в единство с човека пред Бога, човек за човека, цветя за цветята! Сияеше белият цвят на кала в девствена одежда на невястино трусо в Правда на Жениха Христа, както свиде­телстваше и сватбеният обряд на Земята в деня на увенчание жених с невяста!

О, хвала, хвала, хвала! Ден и нощ пламтеше олтарът на служение сред вси ухаещи съдби на флора и фауна. Под стрехата ми нощуваха двойка гугутки. Цяла зима ги хранех с трохи. А сега, в пролетната симфония, в единство с уханието на цветята те гугукаха под стрехата и хвалеха на свобода Твореца Могъщ на небеса.

Тъй безмълвна, с поглед отправен към небе, ние единни хвалехме ден и нощ Вседържителя на Вселената за таз велика милост над Земя. Осезателно съзирахме Неговата велика Мощ, която осеняваше живия неръкотворен олтар на служение. Единни вси ние изпращахме хвали ден и нощ в небе! Пламтяха огнени зари в сърдечни ни дълбини и озаряваха ухаещите флорини съдби на ранина, под могъщите Петдесятни роси чрез великото благословение в удостоение над една целокупност земна над всемирната планета Земя като съдба от флора, фауна и човек. Хвала! Хвала! Хвала Богу да е за во век!

Гори дълбина ми с могъщо осенение на слава Божия чрез Петдесятно оросение! Трепкаха зари ефирни на пламнали светлини – небесни освещения в олтари на Дух Святи (човешки дълбини).

Тъй ден и нощ очакваше всемирната съдба, представяна чрез ол­тара на служение в стражева гърда, оросение чрез Святия Божи Дух да се яви в слава на изпълнение, както бе посочена в сянковото изпълнение на служение. Чувах в нощ на изстъпление духом нечувани, непозволени на човека слова в нежност и хвала към Вседържителя на Всемира! И събуждах се със Слова на осенение, и трептяха устни в изпълнение под силата на Святия Божи Дух.

“Любима Моя на съдба, всемирен злат олтар на хвала, предста­вена чрез сърдечни олтари на служение в хвала – свято одъждение чрез сила Божия на осенение.”

И чувах в нощ на изпълнение нечувани слова в нежност на хвала към Вседържителя на Всемира. И ето възвръщам се в слова на осенение. И трепкаха струи в дълбина, устни мълвяха, движени от Дух Святи:

“Любима Моя на съдба, злат Мой олтар всемирен на хвала! Теб и само теб удостоявам с милостта Моя! На теб принадлежат обещанията Мои! О, благословена на съдбите, озарена със зарите на могъщество от съдбите чрез обещанията към Авраама, Мойсея, Самуила, Даниила, Илия, Елисея, Еремия!

Всички съдби са се провикнали в хвали, за теб са снимали роси на пламнали съдби за тоз миг на удостоение! О, ти си Моят свещен ол­тар на служение, от теб и само от Моя верна съдба приемаме хвала единна чрез стражева хвала, удостоявал съм те и въоръжавал на Земя!”

“Хвала! Хвала шепне всемирната църковна съдба. Хвала, хвала Теб, Всемогъщи Творче на живота. Аз, твоята верна съдба сред Всемира, бдя ден и нощ чрез огнени съдби на олтара – неръкотворни гърди и приела съм озаряващи съдби – Светлина. И укрепвали са ме две съдби, две ръце със знаме – името Твое. Аз вея го ден и нощ сред Земя и хваля мъдростта незрима Твоя, и чакам в нощ сред пламнали зари, облечена в одежда на “психия”, с надежда да озариш Земя със за­рите на сетната слава Твоя чрез огнени пламъци в неръкотворни олтари, чрез Ангела на Завета – Глас на ответа, моя съдба на вечност Твоя, хвала – победа от “глината”, земя! О, Теб Святи Душе мой, хвала и слава! Единна, облечена с дарове от флора, фауна в Правдата Твоя, аз ден и нощ сред вси ухания чрез олтара стражев в дихание Те хваля от Земя. И чакам мига на съдбата в юбилея на вечна свобода, в един­ство с Теб да се сплотя завсегда. О, хвала! Хвала! Хвала вечна безконечна да е Твоя! Дайте знак сред Земя, вий, тръбни звуци, в одежда на свещенодейна съдба, в сетния Петдесятен юбилей на вечна свобода! Тръбете вие, утринни тръби, росете вие, Късни Роси и освежете увехнали лехи със свежест от небеса! Тръбен звук се носи чрез вас сред Земя и предвестява идващи съдби на празника юбилеен на вечна свобода, чрез Дух Святи ухаеща хвала, принос в жертва на Възлюбления мой, моя съдба. Поклон! Поклон пред Трона велики на велика съдба!”

*****

“О, Михаиле, любими мой, рано е ощ в зора, бледнеят светила, пламва румена съдба, Зефира гали разплетена ми коса. Ефирно се носи хвала от стража на фауна сред флорина стреха. Рано е в пролетта, славеят пее песента си на любовта от олтарче свое, неръкотворна гърда. Трепкат малки му крила кат велика милост на ангелска съдба сред пъстрия килим на Земя, постлан в Твоя чест сред победата. Осезавам славата могъща на Дух Святи и единни чрез олтара неръкотворен в стражеви гърди ний единни Те хвалим и славим сред осъдена .Земя. И изпращаме молба чрез молитва и хвала. Любими, ела, ела, Женихе мой, моя съдба, яхнал на облак бял в небеса, с корона на удостоение на Нова Земя – небе!”

О, пееше песен съдбоносна пламналият огън в камината у дома, пръскаше звезден дъжд на съдба огънят на любовта и озаряваше в слава Твоя четирите стени на стрехата ни. Плам огнен, огнени зари озаряваха флорини съдби – ухаещи цветове в нощ на стражева хвала. Ний единни посрещнахме зората сред уханието на цветята. Отдавна отле­тяла бе Зорницата светла във висината, ден светли простираше крила, със златен кордон славеят обвързваше хвалата и теглеше я Дух Святи към тройната зала на блюдата.

Дванадесет дни, дванадесет олтари неръкотворни в хвала на удостоение горяха в служение всемирно за целокупността пред Небе, пред Вседържителя на Всемира. Освежени от късните Петдесятни роси посрещнахме огнения лъч на слънчева светлина. Дванадесет дни – всемирни стражеви съдби пред Трона велик на небе горяха в огнени струи на Дух Святи! Бледнее перото да ги изрази в милост върховна сред земи.

Сграденото малко олтарче на почетно употребление от живи камъни – неръкотворни съдби чрез Дух Святи чакахме всемирното преломяване на църковната апостолска съдба, прокудена извън всяка цър­ковна стреха, отхвърлена и поругана от света. Но с велико удостоение от Небето, призвани по домове, родове предстоявахме по три за пле­мената на Израиля духовен. И чакаме съдба: да ни отвори Исус на горницата врата за великото свидетелство на Всемирната Негова църква.

Предстоеше третото преломение в апостолско служение чрез свещенодействие и приемахме петдесятното благословение на одъждение сред Земята. Наистина, оглеждаха се съдбите на сенките Даниилови в изпълнение в сетните дни в мъдрост Отцува сред Земя. Оглеждаха се тихите пламъци на огнени зари, олтари свещени в хвали, пламъци съдбоносни чрез силата на Дух Святи! О, провиквам се в мъка пред Небе! Защо, о Боже, не разумяха милостта Твоя чрез дара на знамение в сърце?

И ответът дойде:

“Когато Христа дойде първия път сред Земя, Той дойде в Своя дом, но Своите Му не Го приеха и Го отхвърлиха – Него, Святия и Чистия! “Той бяс – казаха – има!” И тогаз излезе на свобода, приеха Го вси хълмове и върхове планински. И отвори уста, и първата Си проповед сред камъните и урвите по хълмите изля. И приеха я камъни и тревите, заридаха дълбините на искрените сред земите! И онзи народ, който не беше Негов род, нито Негов дом, събра под звездния покров и той чрез вяра стана Негов род, Негов дом.”

О, да, Всемогъщи, Ти пак се яви чрез дар на спасение в Дух Святи и ги подири. Но те и него отхвърлиха и още по-жестоко наскърбиха: “Не е Дух Святи – мълвяха – зъл дух на съботяни я облада. Бягайте, дано не сте като нея! О, бягайте, зъл дух на Петдесятни е в нея! Да – провикваше се малкото фалшиво събрание – спиритичен съсъд е, медиум, не е от Бога това”.

Тъй прокуден от дома и рода Божий, къде, о, святи Боже, да отиде дарът? Но преди още някой да съзнае, Всевишният Бог скри от техните очи дара Си на знамение и чудо и разпятието му предотврати. Тъй се приюти дарът Божий извън всяка църковна стреха под покрова на небесната слава на Дух Святи. И като котва на съдба Ноевият ковчег, тласкан от буря зла на хули и клевети, хвърли котва на твърдата Араратска канара. О, там бе той приютен и награден, с маслинения клон на вяра удостоен чрез Гълъба небесен, Дух Святи.

И мина Съд на съдба, излязоха в пътя си от ковчега Ноев: което беше чисто, остана си чисто, а което бе нечисто, с нечиста дълбина, то продължи в нечистота. Тъй и това, що чрез дара се събра като от ковчега излезе на земи, то се прояви! Чистото в чистота се отдели, а не­чистото в нечистота се охрани. Чистото продължи в служение, а нечис­тото не пощади и Бащината си чест поруга! Запомни: Тъй изведени от деноминациите чрез тръбния Глас на съдбата, ний се събрахме около “тръбата” на твърдата канара, за да излезем от ковчега Ноев за едно велико служение чрез живот в изпълнение. И тогаз великият и могъщ Баща, по подобие на Ной, едни благослови поради делата им добри, а други прокле поради злите им дела. Но нали вси бяха Негови чада в един дом, в един ковчег, в едно дяло, един род – едни с дела чисти, а други с нечисти! Тъй пое пътя си сред Земя олтарът на служение всемирно Ноево чрез Съда Бащин – едни надясно, а други отляво отдели! Тез, които Ной благослови, бяха с двойни съдби и сочеха на две цър­ковни съдби на два рода – нов и старозаветен. А това, което се прокълна, беше подобни на Каина по дела. И носеше белега на прокля­тието в своя живот.

Но олтарът на служение се оформи и продължи. И Всемогъщият чрез него предупреди и приготви блюдата на почит в съдби за едно велико благословение петдесятно на Късното оросение. А сега късните Петдесятни роси се обърнаха в дъждовни капки, докато се образува поток, след това премине в река и поеме своя път като велико Йорданско течение над Земя! Амин!

06.03.1960 г.