Благословение на вярата в седемте църковни периода. Висок съдебен вик

heart, leaves, foliage

Обяснение на свидетелството:

И пак прогърмя Гласът Божий сред народа огненозаветен и пожела да се приготви свидетелство на Земята. Защото благоволяваше Всевишният Бог да удостои със свидетелство Земята, когато опроща­ваше и оправдаваше пред Своето Лице вярата в периодите църковни.

А да се оправдае вярата в периодите, то означаваше да се разгледа вярата на заспалите в изминалите църковни периоди. И наистина по воля Божия, чрез Глас от Небето трябваше да се приготвят седем зе­лени чилета от вълнена прежда и две игли за плетене № 3. Да се при­готвят плодове, бор и елха и да се украси вечерята. Защото чрез тез свидетелствени предмети Бог щеше да излее благословение на милост чрез Глас от Небето (Откр.18:4).

На 31.12.57 г., вечерно служение от 19 до 21 ч., бяхме събрани в моя дом верни Божии чада, седем на брой сестри в Господа. В изпълнение на свидетелственото служение започна да се излива великата милост Божия след молитва и прошение. Първо мина сила на опрощение и очистение чрез покаяние, а след това навлязохме в благословението чрез Гласа на Дух Святи. Велика е милостта Божия към Неговото творение и в ден на милост чрез най-незначителни предмети Всевишният Бог извърши волята Своя и изля велико благословение над вярата в периодите църковни. Двете игли ни послужиха като два духовни заветни двигателя – стълбове на Светлината, чрез които трябваше да се подеме действие чрез вярата (зелената прежда) и да се нанижат на тях бримките. След това мина благословение над бора и ел­хата като се натоварваше църковната съдба в периодите чрез вярата на флора, фауна и човек. Чрез Съда велик минаваше в изкупление църковната съдба и чрез нея – флората, фауната и човек, чрез кръвната цена Христова в Седмия църковен период. Наистина в Седмия цър­ковен период приключваха изкупителните съдби над Земята. И тъй свидетелственото удостоение на благоволение чрез прошение, което отчасти можах да приема, предавам като свидетелство чрез Гласа: в кое време, как е действал Гласът на Отца и по какъв прост начин изпълня­ваше обещанието към Своята църква.

Ето и свидетелството за утвърждение и разумение на времето, което е в Скончание. Амин!

БЛАГОСЛОВЕНИЕ НА ВЯРАТА В ДУШИТЕ В СЕДЕМТЕ ЦЪРКОВНИ ПЕРИОДА

“О, Всевишни Боже, пред Тебе съм превила нозе и моля милост в опрощение на нашите грехове като немощни човеци на Земята, били сме в редовете на родовете, във времената църковни, скрити във вековете. Моля за опрощение на всички спящи съдби земни от флора, фауна и човек. Днес пред Твоето Всевишо Лице са изнесени делата на творението Твое. Моля, Всевишний, благоволи и немощна просба приеми и дай опрощение да навлезем в очистение, спящи, настоящи и бъдещи, в едно велико дяло на изкупление чрез кръвния изкуп на избавление. О, слава, слава и поклон пред Всевишния Ти Трон! Амин.”

“О, вярна Моя слуго, ратайо Мой, днес отворени са дверите небесни за прошения от Земя. И теб, рабиньо Моя, днес зова и прошението приемам от твоята уста. Сила иде на опрощение, изцелена, готова Ми бъди за употребление като верен Мой ратай за целокупния земен пай!”

“О, възлюблени Мой Създателю, ето, пред Тебе е сложена всичката свидетелствена трапеза, моля, простри ръка на милост в благос- ловение над Твоето творение!”

“Иде дар на освещение, а ти бъди в приготовление, за да навлезеш, стражо Мой, в служение. И ти от днес бъди Ми вярна смес, любима зенице, Бащина възлюблена единица. Над теб ида в пир тържествен да ти изявя благословение, а ти заставай, проси милост в удостоение над людете Мои.”

“О, Всемогъщи небесен Баща, ето вдигам ръце за Ева и Адам пред Твоето Лице. От Начинание до Скончание моля прошка за вси прегрешения на целокупното Твое земно творение. Вдигам ръце за пе­риодите църковни, о, Всевишни Творче, моля, моля за Първи период и ден, за Втори период и за втори ден, за Трети период и трети ден. Моля, моля прошка за Четвъртия период и четвърти ден, за Пети период, пети ден. Искам прошка за Шести период – шести ден, за това, що вярва­ше в съдбите справедливи на Отца. О, Всемогъщи Изкупителю, Спасителю на всяка Правда! Издигам ръце с превито телце и чрез стража Твой изпращам молитва, о, Боже мой! Моля за съдбите на кордона от Адама до Скончание. Съдбите на Седемте периода, наредени от Отца до дните на Скончание съгрешили, но с вяра вярвали, че Всесилний и милостивий Бог ще им прости. Моля Те, съедини веригата на периодите и в седмий дай опрощение на вси.

О, Всемогъщи Господи, Боже наш, покланям Ти се в този час пред нозете Твои и моля Те, Ти, Който пазиш Заветите към людете Твои и грешките прощаваш, пред Твоето Лице и пред Съда велик като Върховен Законодателен Лик, моля, ето, стражът на съдбите вдига ръце и моли опрощение на седемте дни в съдби. Дай Ти, моля, опрощение, за да дойде великото оправдание. И в тоз миг пред Твоя Върховен Лик аз, слаба и недостойна, като Твой страж прося милост над всичко, което е съгрешавало, но с вяра вървяло и вървяло и се е на Теб, Боже мой, надявало. Милост окажи на вярата в дълбината на душата във времената на вековете, в периодите църковни и днес, в дните, о, милост яви над душите – земите. Моля за църквата Твоя, с вя­ра вървяла, вървяла и чакала. О, разреши й днес в дните съдбите целокупни от флора, фауна и човек. О, недостоен аз, човек, в чин “Височайши страж”, моля, вдигам ръце, опрости съдбите вси пред Твоето Лице! Поклон! Поклон! Поклон и хвала пред Трона Ти Върховен на всяка Правда!”

Ответът:

“Засвирете вий, тръби на небесни тръбачи! Стройте се вий, войски, пред врати небесни. Ето стражът на съдбите е пред вратите на Ориона и днес, и днес в съдба опрощение дири от Небеса за целокупността. О, велики съдби на периодите църковни от Земя! О, свирете вий, тръбачи и вярно отлетете, и в миг волята му над съдбите отнесете. Алилуя в хвала, алилуя в хвала.”

О, миг на съдба, чуй се Глас кат много вода и златен лъч опаса над мрачната Земя. Извори кристални клокочат в планински недра, не пречи мъгла. Пей славеят сред китните поля. Трепти Зефира ефирно във висини и леко докосва низини.

“О, ти, що опрощение искаш в съдби и пред небесни си стигнал врати за периодите и дни. Над теб съм Аз, Всемогъщ, Всемирен Вседържител, Законодател и Съдия в Съд на върховна Правда пред Върховния съд велик, със Закон на правда заявявам съдба, че наистина, истина е това прошение и хвала стражева за периодите и дните стигна Небе и се прие пред Съда велик и чрез Съдебния Висок вик в подвиг велик явявам ответа пред Небе – Земя.

О, благословена бъди, вяро в дълбините на сърцата, сред веригите на земни съдби под Завети два от Начинание до Скончание. Днес чрез стражевите църковни съдби ти като верен стълб устой в Дух Святи и препаши до един, кат руба на снага облечи ги ти вси, седем пъти по седем периоди днес, в скончание на дните. Амин! Благословени бъдете. И седем пъти по седем кръстосай съдбите на два Завета за съдба. Амин! Благословени бъдете седем пъти по седем, хиляди пъти по хиляди на съдба, на два Завета два огнени стълба в стражева ръка – сияние могъщо на тронна съдба и чрез вас зелена нишка дръпнете, и бримки вплетете, в руба на вяра облечете нейната снага. О, свещено- дейна Гвардийо Моя, благословена седем пъти по седем бъди и кат руба на невястата Моя чрез вяра я днес оплетете. Амин! Амин! Амин!

Днес Аз, Всемогъщ Творец на всемирни съдби, Законодател и Съдия във Върховен съд велик в Небеса, ви разреших съдбите и в оправдание благослових в дните. Благослових вярата в периодите църковни и кат разрешени съдби чрез таз нишка на вяра, оплетена в бримки ви съединих; и кат една свещена одежда на снагата на църквата Моя сложих. Амин! О, днес Аз, Всемогъщ Законодател и Съдия, вас, трицветни съдби (флора, фауна и човек), по заповед ви превързвам; кат бор и елха е църквата Моя. Свързвам ви съдбата чрез вяра в кръвта на Господа Исуса Христа и ви оправдавам, оправдавам. Амин! О, невясто свята, свържи ги и в таз година седма, съдбоносна църкво, ти навлизаш в увенчание, че предстои Юбилеят – навлизаш в Юбилея. О, невясто свята на съдбата, днес на теб препасах съдбата като с трикольорна лента на съдбата и сега единни, препасани в съдби, флора, фауна и човек, о, благословени и съединени седем пъти по седем хиляди бъдете и завсегда в Едем се настанете. Амин. Седем пъти по седем хиляди благословени в съединителни съдби бъдете, единни с невястата Моя. Амин! Амин! О, Съде велик пред Трона велик, днес пред Твоя върховен Лик разреших съдбите на вярата във векове­те чрез периодите църковни от Две ерни времена, днес в дните приключи, моля, съдбите им в прозрение на съдби!”

“Поклон! Поклон! Поклон в хвала, Ний, Съд велик в пълнота, пред Трона велик в пълнота, пред разрешаваща съдба, пред Закона в правда. Ний заявяваме съдба, че разгледахме делата, записани в Книгите на вярата в сърцата във вековете и времената, периодите църковни на два Завета сред Земята на целокупността земна от флора, фауна и човек, вървели единни с родове във времена и векове. А днес, в дните, чрез Съда велик приемат съединение в единство на вяра в кръвта на Господа Исуса Христа като Пасхален Агнец и ги оправдаваме. И кат ответ на опрощение в съдба те приеха благословението на Отца, Всемогъщия Законодател и Съдия чрез представянето свидетелствена съдба на църковния страж сред Земя.

А Ний, като единен в пълнота Съд велик, заявяваме чрез Съдебния Висок вик – Глас от Небето (Откр.18:4), чрез стража в изпълнение на Духа Света, че действително е вярно, вярно туй свидетелствено изпълнение. И Ний го приемаме, признаваме и им разрешаваме да се явят единни, както трикольорът (зеленият цвят сочеше на вярата Авраамова, червеният – кръвта на Господа Исуса Христа, а белият символизираше Правдата Христова; а в единство трикольорът сочеше на Вестта – оправдание чрез вяра в кръвта на Господа Исуса Христа). И единни им разрешаваме в дните да продължат в разрешени съдби на спящи, настоящи и скончаещи. И като Съд велик в пълнота в потвърждение Ний се покланяме чрез Двадесет и четири старци пред Трона велик. Поклон! Поклон! Поклон и хвала да бъде Теб, Вседържителю во век веков и завсегда! Амин. На Теб царство и държава. „Амин” чрез Четири живи същества. Амин!”

“О, благословен бъди, Съде велик, за таз велика милост на приз­нание в разрешение на съдбите. Благословен навек бъди и единен продължи. Днес Аз, Всемогъщ, Всемирен Законодател и Съдия, в чин “Разрешител” ви благославям завсегда. Амин! Едеме-Райко, Райко не си веч Райко, а от днес – Трайко! Амин! Амин! Амин!

(А ти, стражо на съдбата, в три месеца оплети съдбата – дрехата на вярата. И внимавай да се не оскверниш със животинска храна. И оплети свещенодейна руба на снага.)”

“О, пейте вие, небесни множества, сияйте, лазури ведри, клокочете, потоци кристални от земни недра. Днес се яви великата Правда на Закон – основа всемогъща на Трон и през Орионова врата яви се стражева молба, и прие се ответът в благословение над вярата в периодите седем плюс седем в Две ерни времена над флора, фауна и човек. Намериха милост и оправдание чрез вяра в кръвта на Пасхалния Агнец – Господа Исуса Христа нашего. Те приеха опрощение завсегда, вменено в оправдание и приеха вход за Небеса!”

“Пеем ние в хвала, небесни множества, че днес Небе изпрати благословение над Земя като омилостивение – Късна Роса над ожадняла леха!”

“Поклон! Поклон! Поклон седем пъти по седем в хвала пред Могъщия велик в съдба Трона! Покланям се аз, невястата, чрез стража от Земя и кат удостоение се окичвам с трикольора на спасение от фло­ра и фауна. Единни ний в съдби се покланяме чрез стражеви съдби и благодарим. Благодарим. Благодарим. На Теб и само на Теб, Всемогъщи Творче на съдбите, за таз милост велика над Земята като разреши съдбите на целокупността в периодите на заветите два.

Благодаря и поклон, Теб царство и държава завсегда. Амин. Благодарна съм и признателна на Теб за милостта Ти върховна над мен пред входа на Ориона. Аз съм вплетена в гърди от пояса три. И ний двама с Възлюбления мой се срещаме на Земя чрез стража и моля се в тоя час да укрепиш всевишния Твой страж, докато се разрешат съдби и се строи Войнството свещено в съдби, и се яви увенчание на славна корона да украси си глава и поведе възлюбленият Вожд Легиона си завсегда. И моля се в този час, Вседържителю всемирни, укрепи Твоя страж на Земя да вървим единни и вършим волята Твоя. Амин!”

“Чик, чик, чиририк, чиририк… Днес аз, фаунин страж, пея песен на хвала, славейче сгушено сред леха и моля Те, Всевишни, приеми благодарствена хвала, когато рано, рано в зора ухае леха под брилянтната Късна Роса. Моля, моля, моля, приеми хвала от славея в зора. Чик, чик, чирилик в тоя миг единен с човека и моля пред Трона велик поел съм нишката на волята Твоя и благодаря, благодаря. Да бъде, Всевишни Творче, волята Твоя. И благодаря, благодаря, да бъде, Всевишний Творче, волята Твоя.

А сега повдигнете вий челца, вси небесни същества с крилца, с крилца. Ето аз, славеят сред вас, поемам нишка на вяра в съдба и навивам къбълце пред Всевишото Лице. Чик, чик, чирилик, чирилик.”

“О, Всевишни Боже, в тоз върховен миг пред Твоя Върховен Лик, ето, поемам съдба на нишката на вярата спасяема и подемам съдба. Моля, помогни да бързам и оплета увенчанието на съдбата във вярата сред Земята. О, Боже, помогни, докато двуострие блещи, ще навивам аз съдби Твои, защото, Господи, Боже мой, Ти си моят Господ, а аз – стражът Твой на възлюблената Твоя съдба. Помогни да покрия с плетивата нейната снага като одежда свещенодейна. О, свидетелство небесно, чекръче, върти се ти в Духа Свети и обиколи цялата Земя, и я опаши с нишката на вярата спасяема да се яви във велики изкупител­ни съдби. Амин!”

*****

Победа! Войнство на Небе лети. Двуострие блести, свети, в пурпурна мантия Гавраил лети, Гавраил лети.

“Алилуя в хвала. Алилуя в хвала, на Ориона е отворена врата. И ще литна на вихрени крила, ще обиколя Земя и ще отнеса великата милост на съдбите на невястата Твоя. Алилуя. Алилуя. Пейте, птички пойни сред зелените гори, Бог милостив никого не забрави. И увенчание блестящо днес опаса съдби, бор и елха, и ти, бяла хризантемо, в незнание послужи на земната съдба. Амин!”

“Блюк, блюк, блюк…” талази тихи над морска ширина. Днес лъч злат вам препаса съдба. О, рибки златисти, плувайте сред води. Известие велико Земя посети и стигна морски дълбини. Дан велика, ела, удостоение е велико на съдба, в пурпур и злато облечен е Той, на бедро Му двуострие блести и прекосява морски дълбини на длъж и шир. И ги предупреди, че воюва Поднебесна под Орионова врата с Небесно войнство в могъща съдба, поело е път към Земя. Вожд Му, в пурпур и злато, яхнал е бял кон, на бедро Му – двуостър меч, обикаля в предупреждение Земя, че Съд велик решава й съдба.

“Алилуя. Алилуя” пее съдба, ветрецът тих люлей листа. Крем ухае сред леха в утринна зора, ухание славно, яви се тя на увенчание съдба, алена калинка сред нивя. Клас златен, златна сватба, отдавна спомен мина, когато цъфнала фидана красеше Земя – днес сок й се лее, на мощност съдба.

О, плоде на съдбата от кичеста фидана, днес теб благославям и чрез теб – юга и запада, а от днес кат сок на съдбата напой невястата Моя. И чрез огнено изпълнение в тайна Божия сред Земята, когато се яви в боя с преливаща Мощ на Израиля духовен, Гавраил е Вожд. Алилуя в хвала. Дан, не се сърди сред Земя, ти си една от Адама до Скончание. Велик е Бог на могъщи съдби. Днес зове любимата. И в то­зи миг издава заповед – при Мен бъди и вярна ти посрещни Ме достойно според волята на велики съдби. Амин! Алилуя. И вярно с вяра се об­ходи и приготви. Иде ден, посрещни Мен. Алилуя. Амин. Цвете, разцъфти се в съдба. И от днес в ухание се яви в Едема ти и ухай завсегда. Амин! Завърти се, чекръче в свята обхода, а ти с вяра в Христа, християнство, върви и в пътя на Дух Святи се покори, и в Едема се намери под Архангелска тръба ти.

А ти, стражо на съдбите, тръба Сионова на вратите, дай знак сред Земя, че днес вярата се благослови в дълбина и Знаме вее в Правда на спасение. Ти, Гълъбе лекокрили, литни и предупреди земни съдби, че яви се милост велика на Небе. О, Душе Святи, Който се носиш над води, яви се и събери, обвърже съдби в Седемте периода – вярата в гърди. А сега вий, седем нишки на съдби, на вяра жива в гърди на Седемте църкви Мои, бъдете благословени. И подайте си нишка, за да се заплетат (с два шиша) с два стълба, два огне­ни Завета и да се вплетат сто четиридесет и четири хиляди плугове. Гълъбе на съдбата, събери си кълбцата като започнеш от свидетелството на съдбата:

“Амин! Алилуя!” Благословени бъдете вий, седем, в едно се явете завсегда кат една свещена мантия. О, оправдание на оправдани от Земята, бъдете Ми верни, вярна – една жена – църква, оформена от съдбата. Ето седем плода, на седмина ги раздай ти в седем съдби. И всеки сам ще вкуси плода на съдбата. Амин!”

“Да бъде волята, Боже, Твоя. Благодарете, светии Божии, за великата милост чрез туй свидетелство. Благодаря Ти. Не сме достойни за таз милост Твоя. Но от днес ето ни в благодарствена хвала. Да бъде, Боже, волята Твоя.” Амин!

31.12.1957 г., София