Какво представлява бъбрекът? Рецепти, дадени от Бога.

kidney, anatomy, body part-6694025.jpg
  • А сега ето що представлява бъбрекът. Това са два филтъра, за които ви давам режим. Грозде и тикви варени или печени, три по седем дни ще имате пречистване на филтруващите канали. Праз печен с малко солчица и всички коренища един месец употребени, пречистват каналите на бъбреците!
  • 5/5       13.09.1980 год. И помни: маточина, мащерка и глог лекува нервния център – а тази комбинация очиства стомаха, минава през бъбреците и ги пречиства. Пий ружичка вместо вода и ще бъде победата Моя!
  • 28.12.1959 г. Смокини 12 килограма ще влезат у дома ти. Половината потопени във вода до размекване и тогава прецедени с горната им кора може да се яде. Водата ще се пие. Това е велик елексир за прочистване на целия организъм от склероза, бъбречни камъни. И цели смокини ще вземаш ти, ще прибавиш захар, ще сложиш мазнина и сутрин със семките ще ги ядеш за язва. Печен лук със сол за язва. А печените смокини с мазнината ще изчистят гнойта при венерически заболявания. Смокинята извлича всичката гной и пази бъбреците да не заболеят от туберколоза.
  • 03.12.1958 г. /Рабинята Божия бе в тежка бъбречна агония/. Набави три литри мляко от бяла овца да се подкваси, прецеди и суроватката да изпиеш ти.
  • 24.05.1980 г. Магданоз – за пречистване на бъбреците и жлъчката.
  • 11.01.1975 г. Никога не яжте риба пържена да хруска – за 1 година изхабява и възпалява бъбреците ви.
  • 02.01.1971 г. … светлина за рака. Главната причина за това заболяване е в бъбреците – пътищата на бъбреците са каналчетата и ако те функционират правилно, то бъбреците не ще изхвърлят отпадъци в кръвта. Но ако има съгрешение, духовно нарушение и физическо, те, отпадъците се натлачват в бъбреците и от там, чрез кръвта се натрупват в някои органи. Веднъж явен в един род, то продължава да се явява и предава.
  • 6.10.1973 г. И така: за народа Божи остава следното. Всяко нещо смляно до кафяво да не влиза във вашите уста. Всичко препечено до изгоряло то образува един елемент, който разрушава клетките на органите. Препържената храна също, тя убива ципата на бъбреците и черния дроб. От леко зачервяване до изгоряло – това е което разрушава организма ви. Всички химически синтетични средства са за разрушаване на организма ви.
  •       Първата диета, която съм ви дал – задушаване и леко зачервяване това е храната приготвена, която ще ви опази от злини. Кафето с кофеина и шоколада са от класата на разрушителите на организма ви – мозък, бъбреци, жлъчка.
  • 02.02.1974 г. А сега помни! Ако на бъбрека не дадеш сладка вода, ципата вътрешна се свива, започва да анемизира, клетките започват да загиват. Тогава такава ципа започва да се рони и тези откъснати мъртви клетки минават през каналите и ги запушват. А захарта в малки количества премахва тази опасност. Който не яде захар, да я замени с мед и глюкоза.  А сега тез мъртви клетки могат да преминат през канала и да се натрупат в пикочния мехур. И ако не мине водата и промие мехура да изхвърли утайката, образуват се пясъци и камъни в три вида. Има опасност от запушване на уретера. Ферментиращите храни дават трикратно напластения, отделят се ненужни вещества и те преминават в кръвта. А като попаднат и в бъбреците, те замърсяват легенчето, каналите, мехура, уретера.
  • 387/8 Киселото зеле – с оцета се сравнява и вреди на бъбреци и жлъчка.
  • ЖЛЪЧКА И БЪБРЕЦИ       2 суп. л. семе от коноп счукано се вари в една втора л. вода да остане 0,250 гр. Пие се преди ядене 2 пъти дневно.
  • 09.10.1976 г. За бъбреците употребени като филтри давам ви режим – ако грозде ядете, пийте сока и тикви печени – и двете по 21 ден. Тикви – първо варени и след това запечени. Праз печен, също и готвен. Моркови – сокове, всичко това лекува бъбреците. Пащарнак, керевиз, магданоз, картофи – цяла зима яжте в изобилие и царевица. За бъбреците гроздов сок изцеден в момента.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван