Благословение над дялото в чин малко Павлово

baby, child, hand-2923997.jpg

 

“И от днес, ден на съдба, Анание, повдигни ръка и издигни прошение за народа Мой в “Николаева”, свещеническа съдбоносна стъпка.

Ще остави Тони, символа на девствената съдба. Остави я непочтеният син Марин, блудникът син. Той отива на мач, предстои му да навлезе в борба. Свещенодействието ще наблюдава борбата (Светлина върху съновидение).

“И в този миг на съдба, със сила двойна, стражо, приеми съдбата.

Горко ти, Кермидчиева, ако не се покаеш и никога на сина си да не палиш огън. Тази нужда е сега, да се отдръпнеш настрана. Слуга ще бъдеш ти на свещенодействието Ми. Свещеник имаш у дома. Пламва гневът Ми и започва от дома ти. И в този миг на съдбата веч огън да не палиш в дома му (на мъжа си). Значи: Божията съдба да пали огън на беса. Нито печката да чистиш.”

“Анание, дигай ръце да изцеля чадата!”

Молитва: “Недостойна съм в този миг на съдбата, но издигам ръка с пост и прошение. О, всемогъща Троице на всемирна съдба, пред Тебе недостоен прашец превива крака.

Вдигам ръка и те моля за съдба. О, Всемогъщи Боже, погледни благосклонно на огненозаветната си съдба кат народ воюващ: на почит блюда – Христова войска. И в тоя миг на съдбата, о, простри ръка в ден на изцеление и изцели беззаконията, греховете не помни и прегрешенията им, що сториха в пътя на служение на Земя, о, Ти, Всевишни Боже, отмахни, духом и телом изцели. В ответ на Орна отвори врата за съдба и ги наново събери под Твоите крила, под свидетелствената стреха, в съдба да прославят името Ти могъщо на Земя. И в тоя миг на Земята плам огнен пламва на сила двойна в съдба. Изцели, опрости и нека бъдат те изявени. И с туй, Всевишни Боже на съдбата, прослави името Си като жив Бог и жив народ, както на небеса, тъй и на Земя.

Амин!”                                                                                                    

“Алилуя в хвала и пир на мир тържествен, днес в сила двоя благословен бъди ти, стражо на Земята в служение Ананиево. И в тоя миг благословена бъди с двойната дрешка на снагата – вяра Авраамова в душата и простри ръка над слепеца Павел в съдба, да паднат люспите му на Земята и прогледне в Истините Мои.

В тоя миг на съдбата изцелей, “Павле” – малко юдино изцеление бъди! (3), в името на Отца, Сина и Духа Света изцелей, “Павле”! Амин!

Алилуя в хвала! Изцелен бъди и от днес осветен в Духа Света бъди. С очи пътя си поеми като Юда и името на Бога Отца и Сина и Духа Света прослави на Земя. Амин! Седем пъти по седем свише от небеса изцелей ти днес, малко Павлово събрание, въоръжено със сила двоя, о, Павлова съдба на знамения и чудеса и прослави името Ми свято като Всемирен Вседържител и жив Бог на Небе и Земя. Амин! Амин! Седем пъти по седем благословен бъди в сила двойна, в двойна нишка в златисто-резеда на твоята плеща. От днес кордонът двоен ти е на снагата и от днес със сила двоя излизай в проявление!”

О, Боже, в тоя миг на съдба освободи Ти Гълъба на Земята да литне и да измие на Орна дъската.”

Амин! Благословен бъди и волята Ми извърши. Бързай и се укрепи. Приготви се с гега в ръка. Иде сила в проявление. Амин!”

Сряда, 18.02.1959 г.