Очистване на църквата от дялото на Ендорската гледачка

witch, witchcraft, broomstick-155291.jpg

Свидетелствено служение

Днес, сряда, ден на изцеление, след помазание за осквернение и приемане символа на Завета, с.Мария – свидетелство на Всемирната църква Божия прие голямо благословение. Изхвърлен бе изкуственият обръч, който тя носеше на главата си като “руло” – прическа.

Благословение: “Мир и утеха в Христа. Победа славна в Христа. Години ти в Бога вървя, а днес, рабиньо Моя, в дни ли не мож издържа? И в тоя миг на съдбата, Завети два, станете в мощната десница на Израилевия вожд – зеница, о, днес, Елисейо, стани и ножица вземи. А ти, рабиньо, стани и развържи коси (на Мария). След очистение от днес, Марийо, ти си в награждение. И в тоя миг на Земята, сило на съдбата, освободи я! И в тоя миг чрез Силен вик сам Вождът на израилевата войска отделя от нейната коса дялото на “Ендор”, осъждение след благословение (Саул и Ендорската гледачка). И в тоя миг на съдба, както отделям тоз изкуствен обръч от нейната (Мариина) глава, тъй отделено бъди, всяко ендорско лъжливо учение. И както изгаря той (обръчът) в тоз огън, тъй да изгори в бездната дялото на “Ендор”. А ти, Елисейо, посегни на глава и отрежи й от коса. Тъй очиствам ти от гла­вата всяко осъждение. И от днес бъди наградена с оправдателни съдби като корона нетленна на глава – израилевите оправдани племена със Завети два! Амин! Алилуя!

Благословена бъди ти от днес, Марийо, с името си удостоено кат “Мария”, удостоена и увенчана с дванадесет израилеви съдби, като дванадесет племена от Начинание до Скончание в свещенодейна съдба и чрез петте игли (шапка бяла вълнена, изплетена с пет игли) в разцвета – Петия Борец, Глас на съдби, ти днес удостоена и наградена си с израилевите племена и оправда те Съд, след като те отдели от нечистотата. Амин! Алилуя в хвала! “Слава во вишних” кажи, седем пъ­ти по седем и седем пъти по седем, хиляди пъти по хиляди в двойна съдба днес преблагословена ти, възлюбена Моя, приеми чрез Вожда си на Завети два в две съдби за слава во вишних от небе. От днес сам Аз, Вседържителят, те удостоявам, освобождавам и те награждавам с очистената благословена подпечатана израилева съдба. Амин! Слава во вишних! И от днес поеми шапката. Нека ти е тя за съдба, да я носиш на глава. И от днес удостоението си приеми и от този миг благослове­на бъди седем пъти по седем в двойна съдба от мен, Вседържителя, Който ти поднася като второ удостоение Закона – огледалото! Нека да не побледнее и да го имаш като сила и Мощ. И от днес продължи в Правда и Закон. Амин! Алилуя! Седем пъти по седем свише от небеса благословена бъди, наградена и удостоена да приключиш съдбата на племената в спасение над цялата земна кора и да се явиш в нетление в ден на преображение, и срещнеш Царя си на съдби. От днес Закона ти е в ръка, Правдата Моя на плеща кат корона на глава от две ери – два народа, две племена езически (Духовен и Плътски Израил) завсегда. Благословена бъди от Мен, Вседържителя ти на съдба и про­дължи в Правда на небеса. И в тоя миг на съдбата ти днес си простри ръката и в огнен плам потъни на Земята. Амин! Алилуя на съдба чрез стража Божий на Земя (изгаряне на изк. обръч).

(Голяма сила посети дара на знамения и чудеса, на благословение в употребление.)

А ти, съсъде Мой, не търпиш неправда и затова ти скърби дълбина. Но помни: Всички плътски в неправда ще погинат, а Правдата Ми ще победи, но “Горко му на всекиго!” Туй Слово Божие да ти бъде обица на употребление: “И правдата на праведника не ще му се вмени в деня на съгрешението му.”

Сила иде да укрепи верните Мои.

И в тоя миг ти получи удостоение, а сега чакай да получи Елисей обновление. А ти от портокалите на благословението ще вземеш и и ще поднесеш на Мария, Моята съдба. И в тоя миг на съдбата, както тоз портокал е съхранил дванадесет племена (дванадесет дяла) в ризница една и тоз нар е съхранил пълната цифра (сто четиридесет и четири хиляди). Приеми пет плода в ръка, те ти са в недра и както в тоз портокал се събраха, тъй ще се съберат чрез Вест дванадесет израилеви племена.

В тоя миг на съдбата, Марийо, приеми плода в ръката и помни, че чрез теб, чрез твоите дела по цялата земна кора пет небесни плода ще се съберат на действие. И тъй чрез тях ще събера дванадесет резнета (племена).

Портокалът е благословението сред флората, сочещ че Божиите съдби са събрани в ризницата му. Светлината Ми скрий, съхрани. В теб благославям църквата, която ще срещне жива Христа. Благословена бъди свише от небеса. Седем пъти по седем увенчана, оплодена и надарена. И в тоя миг, Марийо, като всемирна съдба благословена бъди със сила двоя и както държиш в ръка таз съдба, тъй да се съберат дванадесет израилеви племена. И в тоя миг благословена бъди седем пъти по седем в двойни съдби от Мен, Вседържителя на Всемира. И в миг на зеница, когато чуеш Архангелска тръба, премини от тление в нетление. Амин! Седем пъти по седем благословена и от тление преми­ни в нетление, защото благословенията над твоята глава са нетленният венец завсегда. Амин! Благословена бъди седем пъти по седем от Мен, Вседържителя.”

Сряда, 15.01.1959 г.