Приемане, признаване, узаконяване на дара на възкресение и даване право чрез Съд велик да действа, формира и събира спасяемите съдби от флора, фауна и човек

easter egg, colored, painted

Езекил 37:1 Господната ръка биде върху мене та ме изведе чрез Господния Дух и ме постави всред поле, което бе пълно с кости.
2 И преведе ме край тях наоколо; и, ето, имаше твърде много по отвореното поле; и, ето, бяха твърде сухи.
3 И рече ми: Сине човешки, могат ли да оживеят тия кости? И отговорих: Господи Иеова Ти знаеш.
4 Пак ми рече: Пророкувай над тия кости и речи им: Сухи кости, слушайте Господното слово.
5 Така казва Господ Иеова на тия кости: Ето, ще направя да влезе във вас дух та ще оживеете;
6 ще туря и жили върху вас, ще ви облека с меса и ще ви покрия с кожа, и като туря дух у вас ще оживеете; и ще познаете, че Аз съм Господ.

“Пред Небето като цева на елей е чинът на свещено служение във формиращия се църковен отряд. Затова в съботен ден, в служение пред Мен, той не нарушава заповедта на съботния ден, тъй като формировката е само приложение на идеално служение в изпълнение на църквата Моя. А сега, ти, рабиньо Божия, принеси чрез молба прошение.

И тъй помни: Сътворението стана чрез служение или формиране на Свещения отряд в служение на църквата Моя сред Земята.

И сега помни: От днес навлизат съдби в служение на чина “Самуил” като скончаещи в приключване съдбите на църквата Моя чрез постановление на съсъди – блюда на употребление. Богдана – Божия дан, Илия – в повторение силата на Дух Святи в действие чрез съсъда на почетно употребление сред Духовния Израил в окончание на земните съдби и т.н. А сега вдигай ръце за благословение. Благоволявам над Моето творение като семе Авраамово. И в тоз миг чрез Силен вик Аз, Всемогъщ, Всемирен Вседържител на всемирни съдби, благославям семето Авраамово.

О, благословено бъди седем пъти по седем, семе Авраамово и теб днес ще удостоя като милост върховна Моя по обещание, да те съ­бера кат морския пясък от пустинята Земя и да те наградя с извора на благодатта на спасение сред пустинята – света. Но чрез милост Моя ти навлизаш в спасение чрез Авраамовото благословение. А Изворът на благодатта е вам Единородният Божи Син по обещание Авраамово, в изпълнение на служение, благословение на живот в продължение. Затуй днес Духовният Израил наследи дара на преображение във възкресение по обещание за во век.

И в тоз миг на съдебни изпълнения Аз, Всемогъщ Вседържител, Законодател и Съдия в Съд велик на правда в приключващи съдби на земната история, чрез Високия съдебен вик благославям дара на възкресение. О, благословен бъди седем пъти по седем, даре на възкресение – духовни съдби сред Земята в свещено изпълнение. О, благословен бъди седем пъти по седем от Мен, Всемирен Вседържител, Законодател и Съдия и яви се от днес сред чина свещенодеен в чин “Самуил” сред Земя, и формирай Свещения отряд. “Амин” седем пъти по седем. Днес Аз те благославям пред Съда велик и те изпращам чрез Високия съдебен Лик сред Земя, Мой Лик! Амин! Трепни, Зефире в ефирни съдби. Днес велик е миг за в бъднини чрез велика милост на приключващи съдби в земната история.”

И в тоя миг, в блясък обвит, чу се Глас съдбоносен пред Съда велик. Питаха се всемирните непаднали съдби, приемат ли и признават ли дара на възкресение в миг на преображение, в ден на приключваща съдба, в единство на целокупност земна като един Духовен Израил. И в същия миг се чу единна симфония от небесни певци в хор на небесни множества в поклон и хвала пред Всемогъщия Трон на всяка Правда. И чу се Глас на съдебно разрешителна небесна власт:

“Поклон! Поклон! Поклон! Седем пъти по седем в хвала! Хвала! Седем пъти по седем пред Всемогъщия Законодателен Трон в Правда на закон над целокупния всемирен мир. Ний, съдебни заседатели, в Правда и единство на всемирни наблюдатели в служение на небесно проявление спрямо Земя – сътворение и обитаващото го творение в единство на флора, фауна и човек (включващо и прашец), днес признаваме развоя на Спасителния план, обгърнат в повоя на служение, опасващ съдбата на спасение във велико възкресение и го приемаме като велика милост и дар от Всемогъщия Вседържител като Творец – Законодател на Земя и прашец, като Всемогъщ Вседържител безконечен. И се покланяме в признателна хвала седем пъти по седем в единство на могъщ Съд в правда, единен със свидетели и Четири живи същества и Двадесет и четири старци.

Ний признаваме дара на възкресението и над него – благословението Отцуво. И в признателна съдба се покланяме седем пъти по седем. Поклон! Поклон! Поклон в хвала, хвала, седем пъти по седем хвала пред Трона върховен на съдба!”

Двадесет и четири Старци казват “амин”, и Четири живи същества.

“И от днес навлез в единство на служение, в проявление чрез дара на възкресение в чудо и знамение над цялата земна кора и форми­рай Свещенодейния отряд на църквата Божия – олтара на свещено служение пред Моя Лик. Ти днес си в удостоение чрез въоръжение на дара на възкресение, включващ чудеса и знамения във велики съдби. Амин. Благословена бъди и иди седем пъти по седем от Мен, Вседържителя на всемирни съдби, Законодател и Съдия във Върховния съд на Правда, чрез Закон над целия Всемир. О, иди благословен, даре и формирай олтара свещенодеен на всемирната Моя църковна съдба, събираща стежанието Мое – спасяемата душа. О, иди днес благословена с дара на възкресение и от Съда велик потвърдена. Иди, олтаре свещенодеен, чрез дара благословен на възкресението, чрез преображение във великото свидетелство на про­явление в знамение и чудо. Иди, даре на възкресение духовно, изпратен от Всемогъщия Вседържител на всемирни съдби, единен със Съда велик, като Законодател и Съдия над цялата земна кора и събери до една съдбите Мои от флора, фауна и човек – стежание Мое и го яви чрез дара на възкресение в миг на зеница в преображение за новия ду­ховен живот и във вечността. “Амин” седем пъти по седем. Днес Аз, Всемогъщ Вседържител на всемирни съдби, Законодател в чин “Съдия – Изпълнител” чрез Съда, те изпращам над цялата Земя. Амин!

А сега завършващ съдби, приключи Законодателят и Съдия в Съда велик в едно могъщо единство чрез формация “Небесен съд от съдебни заседатели, наблюдатели и свидетели от Слънчевата система на непадналите планети в процеса на падналата в грях планета Земя, незрима за наблюдателите от земната кора. Амин!”

22.12.1956 г.

БЛАГОСЛОВЕНИЕ НАД ЧИНОВЕТЕ НА ТРОЙНАТА АНГЕЛСКА ВЕСТ – СЕДРАХ, МИСАХ И АВДЕНАГО. ВИСОК СЪДЕБЕН ВИК

“А сега океани и моря – водна бездна, в миг на съдба ще бъдеш изпарена и изчезнала завсегда, защото си разтвори “сърдечна” дълбина и прикри ехидността на врага на човешката душа.

Но ти, създание Мое във води – фосфориращи съдби, движещи се, днес благословени бъдете вие, чисти. И както Христа след възкре­сение се яви на учениците Свои и ги насити, и вий бъдете храна на Моите пътници във възкресение за Новата Земя.

(Позволена е рибата като храна на Божиите чада, като фосфорираща съдба, движещи и поддържащи мозъчните центрове.)

Благословена бъди и премини от живот в живот чрез людете Мои. Благословена бъди и очистена, като живот премини в живот. А ти, пророче Мой, дай на вси спасяеми рибата като храна и сама ти вкуси, подобно на Христа на брега. Нека вси ядат. И от днес позволявам за храна рибата в изобилие на човек, за да имат дял всички с Моята Истина.

О, благословена бъди свише, рибо, очистена от Небе, седем пъти по седем и в служение се яви в Небе чрез живота на чадата Божии. А ти, “даре на живия Бог”, не се чуди, велики са милостите Мои и пътят на спасение чрез дара на чудо и знамение, чрез преображение. Амин.

А сега чуй и не се чуди, Бог ще Седрах, Мисах и Авденаго преобрази в сърдечни дълбини и от бледо неразумяващи да бъдат по чудо преобразяващи се в единство на съединение. О, благословена днес бъди (блуднице) с Вестта, иди и не съгрешавай веч от днес ти.

Благословена и ти (девственице) Тони, иди и с великите Авденагови съдби се съедини, й в пътя на любовта като огнена факла продължи. А ти, Мисахе (Добрин), в доброта и мъдрост благословен бъди и тръгни чрез Авденагови съдби.

Благословени бъдете, Седрах, Мисах и Авденаго седем пъти по седем от Мен, Вседържителя на всемирни съдби, Законодател и Съдия в Съда на Правда вий, трима младенци в огнената пещ (Вестта сред света).

Сам четвъртият – Синът Божий ви подкрепя чрез дара на зна­мение и чудо, сила Божия (Навуходоносор – светската власт). Изпълнете чрез Него заповедта да се поклонят вси на Бога живаго – Седрахов, Мисахов и Авденагов. О, благословени седем пъти по седем бъдете, трима младенци, водени чрез Четвъртия сред огнената пещ – света и чрез Високия съдебен вик от Съда велик в приключващи земни съдби, потвърдени в съдба, бъдете благословени и пътя си предназначен поемете. Амин.”

(И приключи Съдът велик с потвърждение на съдбите, одобрени и благословени от Законодателя и Съдия велик. Амин!)

22.12.1956 г.

БЛАГОСЛОВЕНИЕ И УДОСТОЕНИЕ НА НАРОДА БОЖИЙ

ЗАВЕТ НА МИР

Девет души се потопиха във Владайските води в знак на завет клетвен – Завет на мир с Бога живаго (Слово: Езекиил 37-ма гл.)

Вечерта в служение на Господа, Бог велик се прослави сред Своя народ. Даде се Слово чрез “Съсъда на милостта”. Голяма сила и благодат посетиха сърцата и всички души ликуваха в духовен пир!

“О, роде Мой, сърце Мое си ти! О, ти, който и да си, ела, в нозете Божии сведи глава, Завет клетвен днес стори, велико изпълнение и удостоение. О, “Орново гумно”, ти днес олтар построен си, сред теб клада пламти, а ти, любима Девора, жертва си! О, чуй, род имам днес без хомот, а ти днес, който сведе глава, ела да те благословя.

Днес, дъще Сионова, благословение приеми! Благословени сте вие, Седрахе, Мисахе и ти Авденаго (Тройна вест)! О, свещено действие, в двойна сила пламни, защото днес рибарите с богат улов се явиха на брега, амин, алилуя и сърцата си на Мен дариха, и като жер­тва всеотдайна се явиха.

Днес много горди има отстрани и мислят, че са святи, но уви. О, свят, днес чуй, сняг вали, Земята ще покрий и жертвата всеотдайна ще открий. А ти, който с басни се отстрани, от днес ще усетиш, че сипя из ведра над народа Мой – свещта. Пет разумни са, помни това.”

“О, кажи ми моля, каква е себежертвата сега? Що е себежертва и що значи “ответ” от Небеса?”

“О, Ангеле, обясни й. Ще видиш ти, що е себежертва в ухание и пълнота.

Ако си затвориш уши за вси низости и си сложиш очила. И ако тво­ите уши не чуват “клю, клю, клю-клюкарство”, но сал Словото Мое! И от днес идвам със Завет на мир.”

“О, благодаря! Поклон! Но що е това?”

“Днес е ден на знамение, а ти, велика Моя милост, блесни на олтара. О, днес вярна ти яви се в пълен дар. Още малко и поклони се пред Небеса. Дай твоето сърце, за да излея милостта Моя”.

“Името ми е Победа славна на Христа, изкупена леха, блестяща красна звезда, Сионова дъщеря.”

„Ти ще минеш свободно през Орионова врата.”

“О, аз съм Твоя лодка.”

“А Аз – твоя мачта.”

“Не съм ли чайка летяща, с фосфори блестящи риба плаваща?” “Фосфорът съм Аз, а ти си Моя, а не квас. О, ела смирено, изпълни сърце си кат леговище Мое. И чакай, ще се яви твоят Цар и ще се възкачи на Престол.

Марийо вярна, приеми. Пламни в пълен плам и помни, Ангелът четвърти те озари! Тъмна нощ ще връхлети. Огнена факла ти бъди. О, ела, не се смей отстрани, ден е съдбоносен помни, Везна Ми си ти!” “Жертвата ми е всеотдайна. Зъбите Ми са като стадо окъпани, налягали по планина.”