Земетресението през 1978 г. в Иран – наказание от Бога заради лъжеучението, в което вярват

earthquake, rubble, collapse-1665878.jpg

Предлагаме на Вашето внимание откъс от едно Слово, в което пророкът Божий вижда душите на някои от загиналите в земетресението на 16 септември 1978 г. в Иран летят към небето. Това е земетресение с магнитуд 7,8 по Рихтер. Жертвите са между 15 000 и 25 000. Описва как става спасението на тези хора, наказани заради вярата си в лъжеучение. Земетресението е наказание. Те се спасяват благодарение на молитвите на остатъка в България. Така е и днес.

133/9 09.1978 год.

ВИДЕНИЕ ЗА НЕВИННИ ДУШИ ЗАГИНАЛИ В ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ

„И ето виждам от към земята се зададе в мрака голяма ивица, доста широка и светла с голям шум свистеше, бързо летеше към космоса, приближавайки към мен. Аз виждах нещо подобно на грамаден бял облак и млечния път доста широк и дълъг, но като се приближи аз виждам, че целия от летящи фигури пак прозрачни, а главичките им кат светли звездички. Той летеше с голяма бързина, минаха покрай мене и отиваха още по нагоре. Смутена аз гледах на туй необикновено видение. И чувам над себе си Глас който обясни: туй са земни воинства, идат от земята от голямото поражение поради греха на Мохамед, от туй земетресение, но само тез невинни които отиват към спасение се отвеждат чрез жизненото дихание изхождащо от Бога и отиващо в тайна на Бога“. В същия момент се провикнах: „О Боже Господи наш, моля преведи ги през веста и запечати и спаси.“ „Точно така се моли“- гласеше отговора. Събудих се бях в голям смут за видяното и чутото. На другия ден чух за голямото земетресение. Видението съм получила в същия момент когато са починали душите поради греха на Мохамед от таз язва зла, толкоз хиляди. Но повечето са били невинни. Заплаках горчиво за човека и човешката душа, която от духовно невежество погива. Но над всичко стои милостта и любовта Божия може би чрез вяра в Бога се спасяват. Наистина в шестото четиридесетдневие беше доста скръбно за човека.“

Човек на човек не може да помогне, но силен е Бог, Който го призовава да го спаси. Амин.

133/10 23.09.1978 год.

„…ден и нощ врага Твой вилней о Боже мой и тресе земя кат топка сред игра и безчет гинат неспасени, непознали великите тайни на спасителния план на пътя към победа на небесния Ханаан.“

2 Коментари

 1. Както всичко, публикувано на страницата, и това е Божие Слово. Посочили сме това още в първото изречение:
  Предлагаме на Вашето внимание откъс от едно Слово, в което пророкът Божий вижда душите на някои от загиналите в земетресението на 16 септември 1978 г. в Иран летят към небето.
  Така че не е фейк.
  По същото време на земетресението тя вижда това видение.
  А по общият контекст е следният:
  По времето на страшния съд, в самия край се изливат присъдите. Има присъди на сатана като змей – символизиран от държавата Ватикана. Има присъди над сатана в чин звяр, символизиран от държавата Германия, по времето на ВСВ. Има присъди на блудницата Вавилон, символизирана от държавата Италия. И накрая има присъди над сатана в чин лъжепророк – символизиран от държавата Иран.

 2. Много ви благодаря за тази информация. От къде е? Има много фейк новини вече, човек се чуди кое е истина и кое лъжа? Как мога да проверя дали информацията е достоверна?

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван