Строшаване на старото свекървино огледало – закона на сатана, явен чрез неделните общества

sunday, day, week

И в тоз миг на съдба чрез дара на знамения и чудеса Аз Всевишният Бог, Творец на съдбата, извършвам волята Си на Земята и чрез туй огледало на съдба, символ на Закон, Аз изпълвам с Дух Свети съсъда на милостта и чрез удар на съдба строшавам закона на Сатана явен чрез неделните общества. Затова благословена бъди ти седем пъти по седем от Мен, ръка на съсъда Мой на милостта, че в тоя миг на съдбата те употребявам във великата борба между Христа и Сатана изразена духом в плътта. И строшавам веригата на неправда, мерзостта чрез неделния ден! Амин! Амин! Амин!

О, проклет от съдбата, бъди ти закон на неправдата Сатанинска на Земята и строшен завсегда да се не явиш нивга веч като ден неделя на Земя, и да не заблуждаваш веч душата! Но от днес като строшена вещ ти бъди изхвърлен на смет! Благословена бъди ти рабиньо Моя, днес употребена свише от Небеса и нанесе удар над неделните общества чрез удара над Сатанинския трон, който се бори от векове да заблуди вси човешки родове, душата от спасение да отвлече Но от днес кат закон на неделните общества проклятието си приеми от Съда. И строшен завсегда да се не намериш нивга ти на Земя!

А ти, душа заспала в слава и намерила милост в правда пред небесния Трон, откупена чрез кръвта на Христа! Днес благословена бъди от великия Трон и приеми тоя дар на съдба чрез дара на знамения и чудеса – дар на възкресение в гърда. И при първи звук на Архангелска тръба яви се ти в преображение завсегда в пълна слава на милост Моя! Благословена бъди ти, всяка душо от Създание до Окончание, която си оправдание. И за съдба благословена бъди седем пъти по седем завсегда от Мен Вседържителя, Върховен Законодател и Съдия и в Ново Небе – Земя бъди ти жител завсегда! Амин! Седем пъти по седем благословена бъди и при тръбен звук във възкресение на праведна съдба бъди преобразена завсегда. Амин!”

24.07.1958 г.