Горкото върху лъжепророка Мухамед, лъжеучението на Корана, папизма и Вавилон, отнели от истината и прибавили своите измами

Наистина ми беше обяснено, че лъжепророкът е падналата Пелин звезда, която носи осъждение и това е Мохамед, чието учение не само отнема, но и прибавя своите измислени ”опитности”. А думите на Христа са: ”Само да помислиш и пожелаеш забраненото в Новия завет, ти си виновен и отговаряш през Закона.“ А Мохамед пожела не само, но и отне правото на Христа като Син Божий и на негово място издигна себе си като единствен Божий пророк. Тогава къде е силата и Мощта на действащата в трите заветни времена (Сянка, Същина и Съдебно време) Троица, явила се над планета Земя в чин ”Дух Святи“? Мохамед не само е отнел чина на Христа и на дух Святи, но е прибавил себе си като единствен. Мохамед заповяда като прибавка многоженството и блуда сатанински.

Мохамед отне от най-святите и истинни пророчества като отхвърли Христа в чина Му на Спасител и Изкупител на целокупната планета Земя. Той отрече правото на Христа – Сина Божий и приписа на себе си ”мерзостта Сатанинска” на лъжепророк сред паднала планета Земя. И чрез своето издигане в първи и единствено ”Божи пророк“ той постави Сатана наравно с Бога – Светостта и Светлината. А всяка заблуда от неговото учение Корана се яви против библейските истини, отрече и Новия завет на Христа – Ера на новозаветно служение в изпълнение на реална Същина на изкупление. А къде остава Словото за Исмаил, който ”няма да наследи със законния син на Авраама Исака”? И незаконния Исмаил заедно с незаконната слугиня Агар изпрати далеч от Исака. А Мохамед се яви именно сред незаконния Исмаил като народ и се издигна за пророк, но лъжетакъв и учението си Корана, което води в гибелта.

Но горко му, че е отнел, и е прибавил. Но до Мохамед се реди и блудницата Вавилон – папската духовна и световна власт, която има претенции да е увенчана в царските права на Христа с Трон, скиптър и корона. Папата се самопризва подобно на Мохамеда, в чин на Бог се постави и скри реално Сатана под трикатната корона на своя ”властен земен трон”! дялото на Вавилон е реално дяло на Сатана със своите лични войнства – кардиналите и с това е отнел правото на Христа и на Войнството Христово. Сатана се крие под папската корона, отнел и притурил на папската глава и увенчал го с последната си мерзост земна сатанинска и чрез този папа, с големи претенции за владеене Земя. Но в този стремеж на човека липсва мъдрост Божия да разбере, че не му е позволено ни трон, ни корона, ни скиптър на управление в чин ”Аман”. Той се яви в пожелание и прибави, и прие потони, и раздава опрощение. А кому е дадена тази власт сред Земята – дори и Христа нямаше това право, освен чрез предложената пред Съда велик свята Правда в жертва изкупителна за грешния човек. А Съдът велик във взаимно решение оправда чрез Правдата Христова. Пред Съда небесен Христа се явява в чин ”Ходатай” за Земя за човека, за флора и фауна. Но Сатана с последни сили се бори за царство и господарство земно с трон, корона и скиптър, но без закон. Ето защо съдебното обвинение пада еднакво върху лъжепророка и лъжеучението му, така и върху блудницата Вавилон. Сатана не знае всичко и в дните на Съда се явява и приема своите осъдени съдби над своите завладения и победи, които е мамел (завладенията) от цели народи. И за голяма наша съдба нам се повери тази истина за целокупна Земя, не само за нас. Защото Бог има голяма милост над всички настоящи народи чрез Вестта, чули Гласа съдебен и приели Истината – те намират спасение. А чрез Мохамед Сатана последно се насочи в чин ”Козел”, според сянковото служение, и наложи лъжеучението му, за да се увенчае с победа лъжата. Сатана сред Исмаиловите родове чрез Корана, като чина ”Козел” на Сатана, е бил пуснат жив сред планета Земя – бил в изгнание, се връща сред тез осъдени народи, поради заблудата на Мохамед и самия съсъд на Сатана – допуснат от Съда велик в Небе се нагърбва да приеме наградата на осъждение.

И пред нашите очи в настоящото Съдебно време Козелът – съсъд на Сатана се яви и приема целия товар на своите пренатоварени с грях плещи. И въвежда Ислямска република, като повежда в една страшна религиозна заблуда целия Исмаилов род и се обявява за тоз отговорен пред Небето пост самозван ”Козел” в чина на Сатана. Наистина Бог утвърждаваше република земна, но свята и чиста, не ислямска. А чрез съсъда козел Сатана въвежда духовна и световна своя власт е чрез папата се увенчава във Ватикана под маска на духовно и световно осъдено царство.

Затова не се чудете, но Словото Божие ясно разберете! Словото е исторически източник на всичкия земен бит и народен живот. Чрез сянковия народ се приложи цялата сянкова Армагедонска духовна и световна борба и ни води до Голгота и Христа. А в деня на Голгота се яви Новозаветната същина чрез духовния и световен живот сред цялата планета Земя.

Съдът небесен решаваше съдбите на двамата Борци, а те представяха своите живи представители. Христа представи личния Свой чин чрез човек в Първосвещен чин и прие Оправдателния Си акт от обвинението, което Му наложи пред Съда Сатана. Но Сатана също прие своите осъдени съдби за всички духовни измами, явени под маската на лъжепророка си. А чрез Съда велики Гласът съдебен ги оповести над Земя. Но сега, преди да се чуят на Земя, кой трябваше да ги приеме? той, Сатана, имаше своя съсъд, чрез когото се снемаха неговите лични присъди, за която цел Сатана имаше дял с Исмаиловия род в чин ”Ислям” – Мохамед е лъжепророк. А кой щеше да се яви за тез осъдени съдби?

Забележка: В старозаветното циклово изпълнение на очистение на светилището се представяха два козела. Козелът, който представяше Сатана, се отстраняваше от народа Божий. Службата в светилището посочи на Съда небесен и Акта на осъждение на Сатана (изпълнен в козела и пуснат в пустинята). А днес след решения съдебни Сатана бе представен от ислямския народ (на Иран) чрез заблудения духовник в чин ”Козел”. (Той изпълни точно таз задача и прие Акта на осъждението на Сатана – козела в изгнание.) А сега се връща и дири да се увенчае чрез изграждане на една ислямска република – държавата Иран и А.Х., представил козела – Сатана, като прие на плещите си и осъдените му съдби. Това дяло на осъждение тоз съсъд изпълни като религиозен водач – мохамеданин с лъжеучението на Мохамед – Корана, което държи в ръката си и прие и осъдената му съдба. И въведе народа в кръвопролитна война, която взема и досега много жертви на невинни люде.

А Съдът велик оправда Христа и натовари греха на Сатана като въвежда в масово осъждение народа на Агар чрез Мохамедовото учение. Но независимо от решенията на Съда небесен и връчения Акт на осъждение, Сатана продължава борбата като дири да спечели своята победа чрез съсъда Хомейни за осъденото учение – Исляма. След очистване на небесното светилище – Съдебната зала от осъждението, съдебните решения се снемат над земните плещи. А след хилядата години на Втория небесен съд земното ядро – сърцето (църковно) ще се освободи от греха. Земното църковно сърце е земното светилище, над което ще слезе Новият Ерусалим със Сионовите стени, Нова планета Земя – Звезда нова. Затова всички народи, заблудени от злите деяния на Сатана, се делят на две, водени от Сатана: чрез лъжепророка и направо от Сатана чрез спиритични явления. Но те всички безусловно навлизат в своето осъждение. При лъжепророка Мохамед имаме пълно завладяване от Сатана, поведен в една пълна измама. А колкото за духовен Вавилон, тя приема съдбите и на световния, защото забранява ползването на Библията от народа Христов (а си служи със свои писани книги) и сам се постави на мястото на Бога като заместник Божий сред Земята, и си приписа силата и властта да прощава грехове (индулгенциите) подобно на Христа.

А под папската корона, жезъл и трон се криеше сам Сатана и издаваше присъди и вършеше безчинства, вземаше в духовни събори решения да променя закони и дни. И се окръжаваше със своето осъдено войнство от кардинали. Блудницата духовна Вавилон ревниво криеше своята тайна (велика) на тайните си съдилища, тайно взети решения за унищожение на невинни души. Но тайната велика на духовен Вавилон е разкрита от Съда велик чрез духовно озарение на съсъда в почетно употребление в чин ”Приемник” на Гласа съдебен. Той е приел всички съдебни решения и Актовете на оправдание и осъждение чрез свидетелствени служения в дялото велико на живия Бог. А Сатана ”се увенчава” за цар и господар над всички осъдени чрез блудницата, но дялото му на увенчание попада под осъждението на Съда велик и неуспех. Въпреки, че сам си е приготвил съсъд, чрез когото да се увенчае и постави корона на главата си, той се осъжда подобно на исляма. И навлезе в страшната Трета Армагедонска война, но и в нея не ще има успех.

”Тайните” на лъжепророка и Вавилон не са били достъпни за човека, непросветен от Духа Божий. А не е било и още време за това Но днес, в дните на Съда, когато се изпълняват всички пророчества за времето, истина е, че таз ”тайна” стана явна и достъпна за знанието на човека. А чрез Съдебната вест ще се оповести над Земя след приключване на Съда велик, който е решил на всички участници в борбата от Създание до Скончание съдбата. А заблудите на Сатана чрез Вавилон и лъжепророка са новозаветни и дялото на папизма и на пророка лъжлив Мохамед са все дяло на Сатана. Но непременно трябва да се запомни, обяснението на старите Сенки, посочили Същината, защото по време на Съда велик се изпълняват всички съдби. В дните на Царствата Израилеви Сатана се надигна срещу Давида чрез Саула. А по-късно подигна Авесалома да подгони отца си Давида да приеме скиптър и корона. Тези сенки явно показваха на борбата между Отца и Сатана. А по-косно, когато се яви Адон, за да се противи и завладее трона на Давида, ето яви се Соломан. Адон бе само призван чрез падналото свещенство и пророка. Но не устоя, защото Соломон бе помазан свише от отца си за цар над отцувия трон. Но с това посегателство на Адон над трона на отца си се показа като сянка на непозволеното от Небето коронясване на папата, което съвпадна с дните на Съда велик в Небето, когато се вземаха съдебните решения.

Защо едва в дните на Съда велик бе осъдено чрез Съд дялото на Сатана с цел да се увенчае на Земя с корона от Трите ерни времена трикатна. Предстоеше великото съдебно увенчание на Сина Отцув Божий – Христа в чина Му на Соломон. Но чрез коронясване на последния папа, Сатана, подобно на Адон, изпревари и седна на царския трон, а чрез него блудницата Вавилон се удостои с незаконно царство с корона, скиптър и трон; но всичкото изпълнение беше дяло, приело реално съдебно осъждение и сетното ”горко”. Защото по време на сянковото изпълнение на Царство Соломоново се яви в изявление пред народи и племена едно неповторимо царство на победа Отцува със законен царски трон, със скиптър на управление Юдино, което посочи на бъдещото Христово царство с Юдин скиптър, под който се събраха дванадесетте духовни племена на Третия духовен съдебен Израил. То се яви като царство на мъдростта Христова, ненадминато по величие и слава за вечността.

Забележка: Но както стана с незаконното възцаряване на Адон? Първо пусна се на свобода и посочи на козела ислямски. А по-късно прие справедлива присъда, която се приложи чрез вдовицата на отца му. А кой се хвалеше: ”Седя царица, не съм вдовица и печал не ще видя”? А какво стана с хвалбата вавилонска, че всичко това в един ден я сполетя? Тъй тез древни сенки далеч посочиха на Скончание и борбата на Отца със Сатана и победата чрез кръвта на Христа по време на решенията съдебни. И таз Армагедонска борба води началото си от сянковото служение и сочи на Същината и в Скончание на Третия духовен Израил. Но Сатана ще се опита да избяга, но не ще се скрие само от Бога. Неговите съдби са съдби на падналия под властта на Сатана Адон, а Аятолах Хомейни прие наградата за непокорството, за коего го подбуждаше Сатана. А ако се върнем в пустинята при изхода Израилев, там Сатана чрез Авирон, дотан и Корея се бореше за чина свещен, в който чрез Каина се самоиздигна, но за злото прие печата си на смъртта. Но при Саула Сатана отново посегна на свещения чин чрез Саул. А чинът  ”Свещен” и ”Първосвещен” неизменно принадлежи на Господа Исуса Христа и чрез тоз чин Христа воюва в свещената борба за отечествена чест със Сатана. А на човек този чин ”Свещен“ се дава само свише от Небе, с който Бог воюва. Саул беше измамен от Сатана и чрез съдбата на Саула сам Сатана си прие присъдата. По-късно чрез старозаветното свещенство – Синедриона Сатана отново въстана и посегна на Сина Божий, и кръвта Му проля. Но чрез дара на възкресение след три дни Бог Христа възкреси, а Сатана осъди. Тук се посочи Каин, Исмаил и първия Израилев народ.

Но жертвата Христова победи и спечели чрез второзаветното изпълнение на служението на втория Духовен Израил от всички народи и племена. Затова Сатана има дял с Исмаиловия род и подигна лъжливия пророк Мохамед. А сега Сатана се бори да завладее Свещения чин чрез Аятолах Хомейни. А колото за сянковия Исмаил, той по съдба показа първия народ, първия син, който по време на Съда чрез тази сянка получи наградите на личните си осъдени дела. Колото за първосвещенството, което Сатана обсеби и прие клетвата за децата си, тях Сатана във Втората световна война изгори като сухи дърва в газовите камери, плащайки своята вина, която носеха от своите прадеди. Колото и да се бори Сатана чрез звяра и блудницата да се увенчае, съдбата му е показана чрез Сянката: Каин, Хам, Ваал, жреците Ваалови, Ахав и Иезавел и чрез града Вавилон. Ирод уби децата на Израиля, Ирод Il обезглави Йоана Кръстителя, а чрез Ирод ІІІ Бог порази Сатана. И още за Амана, Нерона и много други свидетели в Сянката и Същината, които със съдбата си земна показват съдбата на осъдения паднал херувим Сатана. Но над всичко стои строгият Съд велик и той решава в Скончание вси съдби. Амин!

01.01.1980 г.