Орионова врата и Орион – входът към съдебната зала

orion, night, star

Йов 9:9
Той прави съзвездията – Мечката, Ориона и Плеядите, И скритите пространства на юг.
Йов 38:31
Ти ли връзваш връзките на Плеадите, Или развързваш въжетата на Ориона?
Амос 5:8
Потърсете Този, Който прави Плеядите и Ориона, Който обръща мрачната сянка в зора, И помрачава деня та става нощ, – Този, Който повиква морските води И ги излива по лицето на земята, (Иеова е името му,)

Орионова врата

Без печата троен църквата не може да бъде грабната в небе и да мине през Орионова врата, която е ВХОДЪТ за съдебната зала. Там е посочен ВХОДЪТ на съдебната зала.

01 Може ли тогава да се намери някой в числото на 144000 без да е приемал реално с дела на вяра Христа и жертвения Му жест на кръвта пролята при завета нов, или да е отхвърлил с нарушение закона морален и съботния ден, чрез която заповед се освещаваме, чрез Дух Святи? Може ли тоз, който е опетнил сватбарската си дреха с петното на хулата против Святия Дух и се намира в бръчката на беззаконието, да се преобрази под звука на тръбата Архангелска или да мине през Орионова врата охранявана строго от седемте светила меча въртящ се като факла озарителна – вестта?

Никой нарушител на закона, или хулител на Духа Божий от земята не може да стигне без да е приел и признал Христа, да е преминал под кръвта и Духа Света. А вратата за небесния Ханаан е Сам Христа и път до Ориона врата на съдебния Трон в чин ”Светая Светих”. Войнствения корпус лично Христово войнство, а те войнствата, след които следва народа. Само той е минал през огнени борби и изпитни, за да се яви пречистен като злато и се строи в числото на 144000. За спасяемия народ се изисква само вяра и признание на Троицата, за да намери спасение. Затова и първите не изпреварят последните. Всички спящи в пръста единни ще се преобразят в единство с живите, под Архангелска тръба. Спящите, в дните на Съда почиват в пръста, а за тях застават живите и приемат целокупните оправдателни съдби, които Съда небесен решава, като включва макет, сянка и същина новозаветна, чрез служението на реално застаналите живи пред Съда велик

02 И чу се Глас като много вода, върховна мисия на Сина съдба. И Сам Законодателят със сияние могъщо осия. И зари Му могъщи озариха тронната зала и минаха Орионова врата и стигнаха земя. И явиха златни венци, над стража всемирен награди вси строени съдби на седем периоди [църковно време/ свидетели, живи светиеви глави в Естирини девойкини съдби подкрепяли стражево служение чрез стража всемирен в явление.

15 Яви се ти, пред лицето на Царя на ново небе земя в небесните простори когато Архангелска тръба заговори ти с Царя си на ново небе земя мини през Орионова врата и приведи целокупно наново изкупената земна творба включително с природа и човек и застани като първи херувим пред върховното Ми Лице пред Трона на върховна правда за всегда и години бъди първи херувим пред Моето Лице в служба и чин на Деница първи кордон на Ерусалима, а в ново небе и земя лична охрана гвардия на Царя на ново небе

008 ”О, Съде велики вселенни с чинове князе Мои творения небесни управители системни на плеади и планети звезди, днес вам ний единни – Тронен Лик с въоръжение на съдбите и печата връчваме на победите и увенчанието приехме, признахме вашето съдебно удостоение и явихме ответа на победата в отговор на завета нов в същината на кръвта пролята. И сега заявяваме, че Творческият печат е в единство на закона изявен и връчен чрез закона цялостен на Тройния Лик. Втория е рубина кръвта на изкупление, пролята бойната кръв, във време на военно изпълнение като печат на изкупление Война с нож в ръка. Но третия е съдебния, чрез дара на чудо и знамения, без който не се приема никакво изкупление. А той се състой в цялото съдебно оросение, чрез знамението в чин ”късни роси” на съдебните решения. И чрез акта на оправдание Христови на Сина Мой, Единородния е Той не може нищо да мине през Орионова врата. Тоз печат е именно връчен на гвардията в чин лична на Христа от Трона съдебен в чин царски на църквата всемирна чрез гвардията в чин ”Естир”. О, благословени 7 по 7, 7 по 7 бъдете и за напред взаимност на съдебни потвърждения [над духовете осъдени/ паднали в потвърждение във втория Съд продължете. Амин!

44 Без печата троен църквата не може да бъде грабната в небе и да мине през Орионова врата, която е входът за съдебната зала. Амин!

129 Амин! О, Витлееме Юдин, там педа ще им даря и в милост Моя там ще ги употребя. А ти вярна в съдби дарове дари и не бой се от мъгли, облаци летящи, но пращай хвалите към Ориона летящи.

Ангеле херувиме с меч двуостър в ръка, застанал на входа – Орионова врата, днес хвалата пропусни пред Трона да се поклони. И милостите отпращай към земя да полетят, че скончание яви се. Глас сред народи и племена тръби на милост съдби, събира Мои под знамена вси. Раят небесен наново се яви. Йордана Рилски – клокочат струи на Ефрата, Тигъра [струи/ подават си ръка като вест четвърта развяти знамена. На милост могъща стягам чресла, на милост небесна обувам нога с мъдрост велика кат утринна роса оросявам децата млади – младежта Моя кат дванадесет живи представители на девствени съдби. Те зеница Моя, навек над тях ще бдя. О, херувиме с меч въртящ на огнена мощ, сило двойна, полети над Вожд – жив представител, глухота аспидова премахни на земя, очи отвори да съзрат утринни лъчи, да приемат Христа и със спасение ще ги посетя, че днес небе роса роси, корен в дълбина пои, огнена пещ ще угаси, но Седрах, Мисах, Авденаго спаси.

059 Звънете, звънци свещени на борчески отряд тя могъща е съдба в бран велика над земята и вее знаме на свобода сред пламъци буйни в багра на лила. О, тя е чиста кат цвят ухаещ в зора, обвита във воалите на правда с венец златен на глава – ореол на святостта. Бликайте струи съдбоносни на вечна правда и освежете, корен в дълбина напоете, за да устои до деня на пълната победа Моя! Ще се явя тогаз, кат неин Цар увенчан във велика мощ на съдба, яхнал жребеца [бял/ облака бял летя – тя Мен, Аз нея ще срещна като Вожд с войнството Си и за вовек, през Орионова врата – ще преминем през магнитните поля, водили борба наново ще приемем нашата свещена съдба. О, Моя бран войнствена съдба – на Ориона мъглявина – над бойната арена земя. О, бранете входа – Ориона – на мощ съдба, милост велика над земя, където се води жестоката борба! Но смело войнство свещено знаме на правда развя и води кордона златен към Орионова врата.

51 ”О, сило Божия в олтар! Хвала, хвала, хвала лети в сребриста колесница, ухание плавно лети на любима годеница съдба. Минава Орионова врата и стига пред Престола бял на съдба.

Хвала! Хвала! Хвала! Поклон! Поклон! Поклон пред Трона могъщи на Великий Цар, покланям се днес аз, ухание свято от неръкотворния олтар, в чин ”Мелхиседеков” пред великия Цар. Молбите светиеви от кадилния злат олтар на Святия Благ. И отдавам аз хвала на Всевишния Цар на съдба.

106 На 5.04.1980г. се извърши едно велико служение: въвеждане на църквата Христова в дворите Отцови, или в съдебната Тронна зала със закона на правда. Преди седем години се отслужи свидетелствено грабването на църквата под Архангелска тръба. След пътуване в небето седем години тя стига пред Орионова врата или входа на съдебната Тронна зала. Туй служение сегашно веч се явява от интервал на седем години след престой в дворите Отцови 1000 години, или хилядагодишното царство на мира. След освобждение на земното ядро, земята от клон! Поклон! Поклон! Хвала, хвала, хвала.

Орион

  • Тук ОРИОН се явява като входна царска врата пред могъщий Трон велик.
  • Сатана не можеше да мине през ОРИОН и да се върне в небе.
  • ОРИОН навек отвори врата и прие от сионова дъщеря всемирна хвала, на принос хвалебен за целокупността от земя в дните на време и времена!
  • Нетлението си приемете на главите и като стежание на Вожда ви Христа, чрез увенчания воинствен легион явете се пред портата на ОРИОН!
  • Увенчание славно се яви, лети свободна хвала през отворена на ОРИОН врата.
  • Стъпало му могъщ, блестящ ОРИОН над хълма – велик Сион!
  • Сам Аз, Вседържителя Всемогъщ на всемирни съдби в тоя миг разреших и благослових чрез Съд велик и поставих камъка на служение в сграждащите се стрехи на изпълнение на върха Сион под могъщи ОРИОН!
  • А сега, пейте вий небесни певци, тръбете вий свещени тръби, велика милост е на съдбите!
  • А на човека от земя е известено, че входа водещ към Трона е съзвездието ОРИОН, в съчетание на седемте звезди на Ориона.
  • Днес ОРИОН отвори врата, да се срещнем с теб двама.
  • А ти много добре познаваш съзвездието ОРИОН, знаеш, че е врата за Трона съдебен със закона на правда пред който застава цялата планета Земя и те обвинява.
  • Тя пак ще е Негова и занапред чрез Съда велик сред съзвездието ОРИОН. Орион – врата на съдебния Трон със закон на правда.
  • А ОРИОН е отражение сред едемския рай.
  • А сега чуй кой бях аз, преди да се явя в чина си на ”Скорпион”, изхвърлен позорно през вратите на ОРИОН. Че истина е това, първи херувим се зовях, ангел небесен с име на Люцифер – светла звезда на зората ”Деница” и греех над земята, най – ярко от небесата.
  • Съзвездието ОРИОН било входа към Съдебния Трон!
  • Екваторът земен се намира под входа – съзвездието ОРИОН, което е изход и вход на върховното главно командване над земя.
  • Сияние могъщо – ОРИОН е отворена врата и открива се щабът върховен на Главното командване за целокупната творба – Вселена – всемирна съдба!
  • ОРИОН отваря навек врата!
  • И днес на теб отварям врата на ОРИОН! И давам ти сила Моя ощ, като твой Любим Жених и Вожд!
  • Орион отговаря: ”О, Аз, ОРИОН, отварям врата и бледнея сега пред жертвата всеотдайна поднесена за Всемира, от любов най-свята и зорко бдя, дано се удостоя да зърна величието на шествието велико в огнената нощ, с дарове от Върховния Вожд за невястата Своя да я приготви в двойна сила на Дух Святи, да се яви в съединение за всегда, във велико пришествие, преобразена в нетление за вечността!
  • ОРИОН отваря навек врати за верните ти съдби.
  • В одежда сватбена – белия висон, над нея сияе ОРИОН. Той е съдебният Трон.
  • ОРИОН е с отворена врата.
  • Църквата – Сион, минаваща през ОРИОН под тръбния звук на Трона!
  • Сияе Зорница на ранина, ОРИОН е с отворена врата!
  • А Законодателният Образ е показан по образ и подобие в съзвездието ОРИОН. Седемте звезди сочат на седмоцевния светилник в сянковото служение.
  • И съзерцаваха пътя млечни, обсипан със звезди, събор на множествата в чест на Княза всемирни сред цялата Вселена в пира им единни на любовта и мира, че ден е прекрасен, сияят светила сред небосвода сини, ОРИОН е отворил врата, светилник насъщи в плам сияят седем светила, окръжени със звезди сияйни.
  • Той ще се яви кат звезда опашата и ще заблести и ще води борба, война, но ще завладей Земя и над нея той трон ще постави без закон и ще я владее пред ОРИОН. Пъклена мисъл на Люцифер сърце лукаво роди и глава му обсеби.
  • И дигна факела на озарение високо над глава, ОРИОН е веч със затворена врата.
  • И повлече една трета кат опашка на комета и обикаляше простора дано зърне на ОРИОН отвора и наново да намери милост и подслон, но в таз ярост на гняв коварна в измама на мъст зла, че той в неправда ще завладей Земя и целеше дълбина и ядрото й да завладей.
  • Навек му бе ОРИОН затворил врата и стражи непрекъснато вардеха.
  • ОРИОН, врата пазена в съдба, да чуя там Гласа на небесните тръбачи, Твои верни войнства в Съд събирачи на огнена съдба.
  • А това е входа, врата на съзвездията – Орион, ОРИОН, съдебен Трон.
  • Ранена си, зенице Моя, сърнице Моя, стражо Мой, но гирлянди от нетление изпратил съм като ореол светиев, и вам призовавам в последния Армагедон, и с оръжие въоръжавам за пътя към ОРИОН. Амин!
  • А ОРИОН вътре сияе и почита съдебни от седем звезди най-ярко свети.
  • А именно съзведието ОРИОН представя входа на съдебната зала с Трона – съдебен и закона, където ще се приемат там за да се поклонят на Генералния Законодателен Лик и закона в правда.
  • Воинство Мое, с песен победна ще обиколим света със знамена развяти на правда съдба, че ОРИОН навек отворил е врата да мине флора, фауна и човека за всегда оправдани и изкупени от Христа пред Съда велики в небеса.