Оправдателният акт на Господа Исуса Христа и осъждението над сатана, без право вече на обжалване и протест

gavel, auction, law

„Победа! Победа! Победа! Пее съдба, над Сиона с лъч светли греят небеса. Днес чу се песен да пеят птички пойни в полета си пред небеса и весело да клокочи поточе, бялата река. И на канарата, горница ерусалимска знаме да се вей се видя от Ангела четвърти развято в единство с Гласа съдебни. Днес в победа пеят съдби и дялото върховно навлиза в победи славни вси. В този миг сред земята призовавам съдба Своя за да извърша и волята Своя. И пееха птичките пойни, не се бояха от залповете бойни. Но смело с песента хвалебна хвалеха Твореца на цялата Вселена, Всемир, небе, земя. Пееше Сиона. С химни свещени пламтеше Ориона над съдбите земни и войнството могъщо летеше, към подвизи смели сред земните предели – се стремеше, че връх на победа яви се съдба и на любовта и мира сред пет поканени кат камък основен в педа се внедри, сред земята уморена се определи. Днес в победа Христа Сам с плуг в ръка земя изправя капка поставя за сграда Моя. И в победа обгръщам съдба, към сградата им изявявам волята Своя и на пролет рано, кога пробужда се зора и ухаят в победа на възкресение земните поля с кокичета бели в правда съдба и теменуги свещени с рози ухайни покрият леха. Аз отварям врата и там сред педя определена камъка на строежа, внедрен пред Мен, благословен е победа Моя, че там Глас, там Глас благовестен ще се чуе и меча двуостър на рубиново бедро ще се види. И войнството лично път ще поеме към победи славни земя ще обиколи в мощ двойна пътя устроен към небе ще полети във вест Моя – Моя велика съдба. Рано в зората ще се зазори съдба и воалите бели ще обгърнат земя и ручея в долината ще запее песента на вековете изпята от родовете, кервани водени към небесата. Че една е песен пята навред сред земята и тя е победа вест блага. Възкресение, възкресение, възкресение днес свиват венци на победа в благовестие съдбено.

О, победна съдба! Пригответе се за небеса. Срещнете след обиколка земна Победителя Христа в небеса на облаците кат велико увенчание на всички победи от земя.

Миг върховен! Върховна е съдба! Аз, Всемогъщ Вседържител на вселенни, всемирни съдби, в този миг чрез велика мощ на съдебния зов пред Своя Свят Лик зова Генералния чин – Съдия и Сина Мой в чин самостоятелен на Лика Свой Агнеца Пасхален с жертва благоуханна на клада за цялата земя и все що я населява. Агнеца заклан сред планета Земя със седем очи, пред олтара Мой се яви и седем духове служебни на победата Моя. В този миг, Сине Мой, Сине Мой, пред Генералния чин на Дух Святи се явяваш Ти – силата и мощта на петдесятницата Твоя – чина Духа Святи на петдесятницата Твоя, обрязал Си я в победа Твоя.

Има ли милост за избълвана Лаодикия, носеща печата на седмия ден и на Петдесятницата?

В този миг пред цялата Вселена, Всемир пита те Моя Творчески Лик Законодателен – над Синай, явил Си се със закона, въдворил Си се в съдба на завети два първи и втори в чин Господа Исуса Христа – Агнеца Пасхален за цялата земна съдба – земя, с три пояса навлизащи в спасение, изкупление Мое. Днес пред цялата Вселена, Всемир, небе, земя, единен в Законодателен Лик Велик Те питам: В този миг за избълвана Лаодикия, носеща печата на седмия ден, заветна заповед от моралния закон и за народа втори печата Твой на петдесятница е той, с белег на огнена диря свещена в употребление. Избълвана е тя. Има ли милост за нея?“

Има само индивидуално спасение, но не и за Лаодикия

„Индивидуално за всяка душа, но не и интелектуално! /в духа на Лаодикия/.“

„Тогава ето, Сина Мой в чин първи, Пасхален Агнец сред земята, жертвата Му е пред теб – кръвта свята, рубиновата багра, живота земен. Ето, поднася я Той! Приемаш ли Го ти, кат чин Генерален Законодател и чин Съдия? Приемаш ли живота земен и даваш ли Му живот небесен, вечен?“

„О, да! след всички победи на спасение, изкупления съдебни, внедрения земни и земя, то ний в чин Творчески и Законодателен – Съдия – в този миг като оправдателна съдба – съдебен акт, потвърден чрез цялата Вселена в чинове свидетели и всемирни наблюдатели, връщаме Му живота вечен с цялата Му победа – църквата Негова в чин „невяста“ и с личното Си войнство в чинове Негови от земята, които са внедрени в небесата и заели вече на падналите местата.

Това е оправдателния акт – решение съдебно в оправдание, награждение и приключване на всичкото спасение и изкупление. И като печат на удостоверение го носят всички Негови изкупени съдби, чрез живото сърце на църквата новоерна Негова като печат на мощ в победа на Юдиния Вожд чрез Личното войнство – гвардия Негова, лъв и звезда – новата планета Земя. Амин! И за победа върховна, върховно потвърждение съдебно, че не подлежи на никакво разглеждане и не се приемат никакви протести от победения. В този миг чрез силен Вик след ходатайствения Му Лик – от Голгота до Съда – бил е между небе и земя като Ходатай земен с три пояса днес Му е разрешено да навлезе в Тройния Съдебен Генерален Лик на Съда велик наедно с личната Си гвардия за да се реши втория Съд и се потвърди присъдата на осъждения.

Забрана за падналите ангели да използват земни владетели за да стигнат чрез атома или водорода до друга звезда или Луната

В този миг чрез съдебния зов запрещавам на падналия ангел с една трета небесни войнства, зли духове, обсебили Вавилон духовен – блудница, да престанат да обсебват владетели на владения в разни чинове на власт и да прекъсне с атома, водорода и с всички негови пипала за да стигне друга звезда или спътника земен Луна. Строго да се охрани от стражи и от поднебесната – вече да не лети и всички опити на унищожение да са негови поражения и повече да не смее, да му се забрани. Макар че на Луната се допуснаха човеци, едни в победа, други в поражение, беше допуснато от Съда велики, но днес му се забрани и осъдителния му акт на осъден е никога да се не върне в небеса. Ето го съзвездието светло с наименование земно „Скорпион“. То не му даде жилото, а върна неговото жило – чуто от него за неговите намерения, зли дела – смъртта, с която изповед оскверни съзведието преди да бъде изпъден от небето и да полети към земята. И днес то сияе в чин на „Съзвездие“ в мощ небесна, непаднало и несъгрешило, нито се е осквернило – поради повърнатата чута мерзост, която е чуло то. Земя го нарече „Скорпион“, но скорпиона е сред земята. Това е падналия ангел Сатана със своето войнство, негови пипала, водещ борба да го постигне в небеса, но не ще успее, защото то е на равно с вратата на Ориона, а там е Трона съдебен със закона /съдебната зала – Светая Светих/.

Съдът велик потвърждава присъдата на сатана, без право на обжалване

В този миг потвърждаваме присъдата му официално, като съдебен акт, никога вече нямащ право на обжалване ни на водещ борба с никого за победа на небето, а само в последния Армагедон да пропадне с Вавилонския трон корона и скиптър потвърдена присъдата на блудницата и звяра изпълнена е като духовно царство на Вавилон и последния му нагон на кардинали приели наедно с папата духа му лукави на Сатана като кардиналите духа на войнството на Сатана и предвождани от Сатана – папата, окичен с трикатната корона на главата. Увенчанието му е анулирано, осъдено от Съда небесни. Той е осъден за трите царства, влезли в борбата на Вавилон в духовния Армагедон, войнството му под маската на християни, а там е антихрист роден.

Туй е осъдителния акт над Сатана за втори път с потвърдена присъда.“

Заповядва се на Сина да даде сила на личната Му гвардия за да разнесе съдебната вест

„В този миг, Сине Мой, пред Съда велик навлизай в сила, мощ като непобедим Вожд и дай я на личната Си гвардия, живото сърце на църквата Твоя, любовта Твоя, оправдана и приета като победа. Навлизай в борбата Армагедонска духовна трета и Победител се яви като мощ непобедима съдебна и Вожд на личната Си гвардия с чинове Твои небесни дадени на човеци земни. В този миг приемай сила – мощ на водещ, водещ борбата и предавай на войнството Си сред земята. И поведи личната Си гвардия със знамена развяти в чин „съдебна вест“ – запечатваща – църковна последна. И връчи сърпа остри и окоси земното лозе, лина напълни. И жетвата земна събери, снопа подвижи в свещени съдби пред небето и сетно победите Си в небе изпрати. Амин! Амин!“

Вселенските жители заемат места да наблюдават злото, което сатана готви за човечеството

„Победа! Победа! Победа! Рано беше в зората, пееше съдбата Вселена, Всемир, свидетели – наблюдатели небесни летяха и навлизаха в съдебния пир на победи славни и вечен мир. И заемаха местата да видят сетното зло, готвещ го Сатана лично сред земя чрез човека. Пееха съдбите небесни и път поемаше съдба, вестта църковна в озарителна съдба. И пътя устройваха за небеса за грабването на църквата Христова, като победа вечна за вечността.

Пееше зефира нежен и трепваше лира – струни й сърдечни в Негова ръка, на стража всемирни между небе земя. И сетно се изля оправдателния и наградителен акт – съдебен на Княза всемирен в чин „Михаил“ по жертва на земята Агнеца Пасхален – кръвен Воин в борбата и в чин на „Ходатай“ – Господа Исуса Христа – между небе и земя в завета свещени новоерни, навек победа Негова чрез църквата Му новоерна, минала седем периода новоерни под Неговите седем очи святи. И днес в победи свиха венци на нетление над вси победи земни чрез Неговите младенци.

Пееше зефира нежни и теглеше струните сърдечни на стража сионов и изляха се победите вечни сред земното селение и потвърди се присъдата на осъждение над падналия небесен ангел в чин Сатана с войнството негово сред земя. И последно потвърдено духовно чрез блудницата Вавилон – обсебена от духа му лукави, действувала сред земя чрез католицизма. А сега чрез „папата“, развенчан от короната трикатна – осъдена от Съда велики и неговия папски трон. И навлезе в присъдата осъдителна заедно с кардиналството свое – в багрите червени на кървите невинни – християнски, проляти от тях по арените пищни и инквизиции хищни. Днес Сатана и войнството си приема чрез тях присъдите свои и носени са от тях на техните плещи.

Ще има ли спасени от еврейския народ и от последователите на папизма?

Но чу се Глас в този час сред целия народ еврейски и синедриона и трона папски „не ще ли има спасение?“

„Да, главни от огъня изтръгнати – според вярата и делата в правда извършени сред земята!“

„А ний, от вааловите жреци, служили сред всички народи и племена от езици и колена, ще има ли за нас спасение?“

„Да! Седем хиляди, които не са превили коляно пред Ваала и устните не им са го целунали. Те са в спасение!“

„А в новозаветната съдба на жертвата на Христа, когато се е опивал Сатана чрез лъжепророка и корана му на Мохамед – звездата паднала пелин от небесата, вгорчила водите от тез течения – народи и племена на Исмаила не ще ли има спасение?“

„Да, всички, които са приели Христа навлизат в спасение за слава и величие на небето – особено последните, които воюват със знамето на Христа. Християни ще победят мохамедани и католици. И свърши се! Свърши се! Свърши се! Свърши Съда небесни в победи славни на славни съдби над осъдените вси. Нова страница поели в победи свои. Амин!“

„Днес Аз, Всемогъщ Вседържител на вселенни, всемирни съдби в чин Генерален Законодател и Съдия в Троен Образ на Троица Свята, изявен над цялата планета Земя наградих Победителя в чин „Господа Исуса Христа“ – Лъва от Юдиното коляно бъдещ Цар и Господар над новата планета Земя, сред новото Юдино царство и държава под скиптъра и корона на трона в чин на „Соломона“ за всегда събрал дванадесетте духовни племена в управление Негово завсегда, победа Негова над третия духовен съдебен Израил. Амин!“

Небесният съд: Божият Син е достоен да приеме царство и държава

Чу се песен съдбоносна, пееха небеса и 24 старци, единни с четири живи същества се поклониха за Съда велики и отдадоха хвала:

О, Достоен Си Владико, да приемеш царство и държава навеки в съдба Твоя. Седем по седем, 7 по 7 Достоен Си, Владико, да приемеш царство и държава навек в съдба Твоя. Амин!“
Пееше зефира нежен над земя, ухаеха бор и елха и трептеше Сиона, докосван – огрян от лъча светли. И окичиха олтара свещени на земя. И сияеха съдбите в победа небесна за всегда. А леговището трептеше пред небеса. Стягаха и девите красни седем в чин на „Естир“ и навлизащи в победи святи и славни навек естирини съдби. И църквата Христова навлезе в таз победа естирина и окръжена от седем нейни подчинени периоди в изпълнения и народа бе въведен в таз победа Юдина. Амин!

А осъдения Сатана, заедно с войството си е лъжепророка и учителя всички негови пленници като последователи от всички народи и племена – езици и колена, осъдени от Съда велики да бъдат хвърлени в огненото езеро за всегда. Амин! … Свърши се! Свърши се! Победа! Амин!“

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван