Съдебната реформация

change, arrows, clouds

Последната реформация е само съдебната, носеща Светлина за решенията на Съда за да приготви посрещането на Христа

Истинска Духовна реформация първа е тази, която се яви чрез Христа – апостолско служение и сега едва втора, сетна съдебна – дяло на Съда велик от небеса!
Тази последна реформация се яви чрез гласа, който изяви дялото на Съда и приготви пътя за идването на Христа.

… последна реформация е само тази съдебна, носеща Светлина за решенията на Съда, изявена чрез сила пророческа на Гласа на Духа Свят, за да приготви посрещането на Христа. .

… Светлината на Съда е реформаторска, а тази чрез Вайт е само пробуждаща светлина – тя приготви пътя за реформаторската светлина на Съда небесен. Всички Мои раби и рабини, застанали в тази Светлина са действителни реформатори. те приемат и носят Реформаторската светлина на Съда, за да озарят църквата и да приготвят народа за посрещането на Господа Исуса Христа.“

Йоан е символ на реформацията. 251/3

А четвърти именно затуй се явява, за да освободи тройната ангелска вест от огнената пещ (Данаил 3) – Седрах, Мисах и Авденаго. Да ги изведе Сам Синът Божи – четвъртия и да въздигне единството на четвъртия (Откровение 12:17, 14:12), за да се яви в изпълнение Откровение 7:14, чрез 18:1-4 която реформация е духовна, чрез Съда велики на Дух Святи.  250/4

Туй дяло е направо съдебно, велико над пл. Земя. И то се явява едва в скончание на седмия лаодикийски църковен период време. И е последната духовна реформация на църковните съдби, учения и служения, за да приготви един народ съдебен в чин „Трети духовен Израил“, готов да посрещне своя Вожд, Цар и Господар за вечноста. Туй дяло е Съдът Божий над пл. Земя. То трябва да реши най-тежките дела съдебни, първо на двата воини небесни и техните войнства, воювали сред планета Земя от създание на греха, смъртта и да се явят техните дела решени съдебно духовни на победи и поражения. Туй дяло се явява пряко под Гласа на Святия Дух в последната Му мисия в чин коронен на Съдия и реши съдбите цели на земя с нейните три пояси. За туй то почива изключително на Откр. 18:1-4 и Данаил 12:3 за да приготви и въоръжи църковния манталитет според Откр. 12:17, 14:12, чрез призваните блюда златни в почитно употребление, включително Матея 23 притчата; чрез които блюда в чин „живи камъни“ се строява реален олтар на служение в чин „Орна“ с жертвоприношения постове и молитви за отклонилия се народ Божий в заблуждение, въведен от църквата, представена от чина „Лаодикия“ в лаодикийския период.