Осъждение над Сатана – взема се чина му Люцифер. Разпускане на четирите ветрища

clock, clock tower, historically

Това Слово е обяснение за Съда, устроен в небето, над Сатана и неговото войнство, които според Откровение 12:9 бяха свалени на земята. „И свален биде големият змей, оная старовременна змия която се нарича дявол и сатана, който мами цялата вселена; свален биде на земята, свалени бидоха и ангелите му заедно с него“ В Откровение 20:7 се казва също: „Той улови змея, старовременната змия, която е дявол и сатана, и го върза за хиляда годиниОткровение 20:7

 

ОСЪЖДЕНИЕ НАД САТАНА, НАД ВОЙНСТВОТО МУ И НАД ВАВИЛОН. ЗАПОВЕД КЪМ АНГЕЛИТЕ ДА РАЗПУСНАТ ЧЕТИРИТЕ ВЕТРИЩА. ЗАПОЧВА АРМАГЕДОН ДУХОВЕН НА ЗЕМЯТА. НЕБЕТО СЕ ОТРИЧА ОТ САТАНА И ВЗЕМА ЧИНА МУ  – ПАДНАЛ, БЕЗ ЧИН И ДОСТОЙНСТВО  

”О, враже на всяка правда, осъден от върховни съдби, от днес проклет бъди от върховни небесни съдби и в миг на победите славни на върховни славни съдби на Земя падни ти, победен под нейните нозе и носи осъждението си на плещи от нас – всемирни съдби, признали върховното ръководство на Правда в закон на Троицата неразривна!

Проклет бъди хиляди пъти по хиляди ти, зло, победено от всемирни съдби и носи си осъждението на плещи в тежките вериги на осъдена Земя с една трета осъдени – небесни неустояли! Заменен ти бе, без чин и без достойнство, облечен в тъмната мантия на смъртта, прилепе нощен на смъртта, и никога вече не се явявай ти, от ден на ден силата ти да отлети!

Падай ти! Падай ти! Падай ти до миг на явяване на царствени съдби, когато наново осъден ще бъдеш ти и осъждението ти влезе в изпълнение с осъдена Земя! Проклет и победен бъди от Нас, Върховни всемирни съдби, Свидетели и съдии на Върховен Законодател и Съдия, единен в Правда на закон, непроменим завсегда пред великия трон! Свърши се! Свърши се! Свърши се!“

Екна Небе! Мълния от Слава се разстла и удари гонга на осъждението на Земя! Разпущат се четирите ангела с ветрища, задържащи съдби и почва Армагедон духовен на Земя! “О, ангели на съдбата, в тоя миг държащи четирите краища на Земята, разпуснете в тоя миг ветрища и изпълнете съдбите! Отдавна Ангелът с печата в Небе се яви, завършил съдбите на Ново Небе -3емя! Благословени бъдете, вий, четири ангели на осъждението, пуснете ветрищата и изпълнете осъждението!!!

А вий, седем ангели с потири в ръка, напълнете чашите с осъждението и стройте се в шпалир, и готови бъдете за изпълнението в нощ на велика борба, при извеждането на стежанието на Ново Небе – Земя, с Вожд Гавраил, с Гвардия лична на Михаил, в пълна власт на Върховния Вседържител и Отца, непроменим в Закон на правда завсегда, в Когото не се намери променение, ни следа на изменение!

Ний, Всемирна съдба под пълна власт на върховен Законодател и Съдия те осъждаме завсегда и се отричаме от тебе, че някога си съществувал в Небеса, в чин и достойнство като ангел, първи херувим, отнет ти завсегда! Отричаме се ние хиляди пъти по хиляди, отричаме се ние, целокупни единни съдби, единни със съдбите на Ново Небе – Земя и те признаваме като паднал, без чин и достойнство, без власт и глас, в пълен мрак на мерзостно ти дяло, което сам роди, в него ти във второто осъждение с паднала Земя изгори! Изгори! Изгори! Отрекохме се Вси от теб в небеса като проклет с осъдените вси, чакащи изпълнението си във втората смърт!